Acasa Sport-AutoSport Topul FIFA: Pe ce loc a ajuns echipa națională de fotbal

Topul FIFA: Pe ce loc a ajuns echipa națională de fotbal

scris de C.P.
0 afisari

”Naționala țării noastre era pe locul 32 în decembrie 2013, iar acum este pe locul 15” în clasamentul FIFA, a anunțat șeful FRF, Răzvan Burleanu.

Pe ce loc a ajuns echipa națională de fotbal.

Pe ce loc a ajuns echipa națională de fotbal.

Într-o conferință de presă care a avut loc, luni, la Casa Fotbalului din București, președintele FRF a spus: ”Nu vreau să fac un bilanț, nu este un an de activitate finalizat. Dar vreau să fac o comparație cu anul trecut. Naționala țării noastre era pe locul 32 în decembrie 2013, iar acum este pe locul 15. Acum suntem pe primul loc în grupa de calificare pentru viitorul Campionat European, iar jucătorii sunt respectați”.

În continuare, Răzvan Burleanu a arătat: ”Pe de altă parte, federația era în decembrie trecut doar un centru de colectare a cadourilor. Fosta conducere a FRF nu avea un departament de marketing, nu era o responsabilitate socială și nu se vorbea despre scouting intern și internațional. Peste câteva zile vom avea un nou statut de funcționare”.

Președintele Federației Române de Fotbal a mai spus: ”Este un început de drum bun, cu accesarea de fonduri europene. Dar sunt și motive de dezamăgire. Printre acestea se află activitatea comisiilor jurisdicționale, arbitrajul și situația financiară a cluburilor de fotbal din România”.

Răzvan Burleanu a anunțat că pe data de 15 decembrie 2014 va avea loc reuniunea Comitetului Executiv al FRF, care va analiza și raportul de activitate prezentat de Comisia Centrală a Arbitrilor.

La finalul întâlnirii cu gazetarii, Răzvan Burleanu a menționat: ”Vrem să ajungem spre zona de elită a fotbalului. Dorim ca fotbalul să fie un exemplu pentru evoluția celorlalte discipline sportive”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult