Acasa Sport-AutoSport Topul salariilor vedetelor din fotbal

Topul salariilor vedetelor din fotbal

scris de Ziua Veche
3 afisari

Publicatia France Football a publicat in numarul sau de marti rezultatele unei anchete referitoare la salariile vedetelor din sportul cu balonul rotund, impartita pe trei categorii, transmite AGERPRES.


 

 

La prima categorie, atacantul argentinian Lionel Messi (FC Barcelona) este lider cu 33 de milioane de euro anual, urmat de englezul David Beckham (AC Milan) cu 30,4 milioane euro la nivel international.

La cea de-a doua categorie, antrenorul portughez Jose Mourinho (Inter Milano) se afla pe primul loc cu un venit anual de 13 milioane euro, detronandu-l pe brazilianul Luis Felipe Scolari (Buniodkor) cu 9,5 milioane euro anual.

La a treia categorie, jucatorul argentinian Gabriel Heinze (Olympique Marseille) este cel mai bine platit jucator din Ligue 1 cu un salariu anual de 4,5 milioane euro, urmat de Yoann Gourcuff (Bordeaux) – 4,4 milioane euro, Lucho Gonzalez (Marseille) – 4,3 milioane etc.

0 comentariu

urbos 22-08-2010 - 22:47

Tu cand tragi concluzii gandesti sau simti in urina?
Stai jos, tot prost ai ramas. Ai zice orice, numai legat de ce ti se spune nu. Vorbesti singur ca toti nebunii, exemplu tipic de prost gramada care se pretinde inteligent. Vai de capu tau.

Europeanuul 23-08-2010 - 08:11

In lipsa de argumente ai schimbat rapid foaia, din a doua postura, trecand la injurii, insulte, lovituri sub centura (tactica de intimidare a adversarului, lol;) E drept, ai inceput in mod finutz, folosind adjective intilnite la nivelul unor copii de gradinita prost educati: baa prostule, idiotule, cretinule, baa boule, magarule, porcule, etc.

In urmatoarele etape (in functie de gradul starii de nevorzitate) vei trece la o serie de injuraturi mai colorate in care se intilnesc legume si fructe (esti varza, baa castravete, joci ca o muratura, baa cap de sfecla etc) activitati zilnice necesare si intime (ca..m-as pe tine sa ma c.c, pi..am-as pe mata), activitati emo (inecate-ai cu ciorba ma.ii, aruncate-ai de la et 10, pis.te-ai pe priza, calcate-ar tramvaiul pe degetul mic de la mana stanga in timp ce te scobesti in ureche) acompaniate cu cateva fenomene naturale (tutzi rasaritu ….., plouate-ar cu bombe).

In final, cand iti va sari tzandara (e cunoscut faptul ca ineptilor mitocani de genul tau le sare tzandara foarte repede) vei trece la artileria grea: parti anatomice combinate cu rude apropiate si activitati porno.

P.S.
in secolul 21, strategia intimidarii si legea barosului nu mai tin… aici in Europa! Asa deci… stimabili mitocani, veti ramane in continuare intre voi (3 din 100).

naex 08-09-2010 - 10:07

Se pare ca cisma si votca ruseasca a ajuns la voi in Israel,ca este plin Israelul de cisma ruseasca.Vad ca v-au murit laudatorii si veti ajunge la complexul lui Narcis.ca nu mai este nimeni mai destept ca voi ca voi ati descoperit tot dar premiul Nobel este o afacere a evreimii mondiale sa-si ridice in slavi natia.Romania este satula de voi si de furturile voastre nu numai materiale si financiare ci si intelectuale,aduti aminte de Procopiu,Paulescu,Odobleja si multi altii.Voi ati impanzit lumea si va-ti sustinut uni pe altii ca ceilanti sa nu se poata afirma plus cumpararea si furtul de inteligenta.Asa ca baiete speram ca in Romania sa nu mai existe picior de evreu[sant niste exemplare care numai au furat si au facut evaziune fiscala]

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult