Acasa Sport-AutoSport Torţă defectă: S-a stins flacăra olimpică în drum spre Londra

Torţă defectă: S-a stins flacăra olimpică în drum spre Londra

scris de M.A.
12 afisari

Din cauza unei defecţiuni, torţa care purta flacăra olimpică s-a stins în drum spre Londra, transmite Comitetul de organizare a Jocurilor Olimipice.

Flacara olimpica s-a stins in drum spre Londra

Flacara olimpica s-a stins in drum spre Londra (foto: BBC)

Incidentul a avut loc în cea de-a 4-a zi a ştafetei din Marea Britanie, în momentul în care sportivul paralimpic David Follett, jucător de badminton, o transporta în scaunul său cu rotile, la Great Torrington, în provincia Devon, potrivit Agerpres. Flacăra s-a stins din cauza unei defecţiuni la arzătorul torţei.

„Nu este nimic anormal ca flacăra să se stingă. Acest lucru se poate întâmpla din diverse motive, cum ar fi, de exemplu, în cazul unui vânt puternic”, a declarat un purtător de cuvânt al Comitetul de organizare a Jocurilor Olimipice.

Imediat după ce flacăra s-a stins, personalul care însoţeşte ştafeta a adus imediat o torţă de rezervă, cu care Follett şi-a continuat cursa, după ce a fost aprinsă de la flacăra-mamă. „Păstrăm flacăra-mamă într-un recipient special, într-unul dintre vehiculele care ne însoţesc, aşa că, dacă se stinge torţa, în orice moment al ştafetei, o putem aprinde din nou”, a adăugat oficialul britanic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult