Acasa Sport-AutoSport Tragedie la San Marino. Motociclistul japonez de 19 ani, Shoya Tomyzawa, a cazut si a murit!

Tragedie la San Marino. Motociclistul japonez de 19 ani, Shoya Tomyzawa, a cazut si a murit!

scris de Ziua Veche
0 afisari

Tomizawa a cazut intr-o curba din Marele Premiu Moto GP de la San Marino si a fost calcat de doi dintre urmaritorii lui, Alex De Angelis si Scott Redding.


Motociclistul a ajuns la spital in coma, dupa mai multe fracturi. Gazzeta dello Sport, citata de prosport.ro, anunta ca motocislitul nu a facut fata loviturilor la torace, cutia craniana si abdominala si a murit!

De Angelis a scapat nevatamat din acest accident, in timp ce Redding a fost scos pe targa, fara sa fi suferit insa vreo fractura.

Tomizawa a cazut in timp ce ocupa locul patru, in turul 13, la Curvone, o portiune in care motociclistii ajung la 240 de kilometri pe ora, iar pilotii care il urmau nu au putut sa-l evite. Motocicleta lui De Angelis l-a lovit la cap, iar cea a lui Redding a trecut pe deasupra.

Initial, Tomizawa a fost reanimat deoarece suferise un stop cardiac. Medicul Claudio Macchiagodena, directorul CM, a anuntat ca pilotul a suferit traumatisme la craniu, torace si abdomen. El a fost transportat la spitalul din Cesena, iar apoi la Riccione, unde a murit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult