Acasa Sport-AutoSport Transfer Bombă: Vlad Chiricheş este dorit de AC Milan

Transfer Bombă: Vlad Chiricheş este dorit de AC Milan

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Fundaşul central al Stelei şi echipei naţionale, Vlad Chiricheş, a intrat în vizorul vicecampioanei Italiei, AC Milan, care ar fi dispusă să plătească 4 sau 5 milioane de euro pentru transferul acestuia.

Vlad Chiriches - unde va juca fundasul nationalei sezonul urmator? (foto:sptfm.ro)

Transferul jucătorului, care a jucat doar 6 luni pentru Steaua, la echipa milaneză ar putea să se realizeze oficial dacă plecarea fundaşului brazilian al Milanului, Thiago Silva la PSG se va parafa pentru o sumă de 40-50 de milioane de euro. Calcionews24.com şi milannews.com anunţă că fotbalistul român ar urma să ajungă la Milano pentru o zecime din suma pe care o va primi AC Milan pentru Thiago Silva, 4-5 milioane de euro.

Chiar şi aşa ar fi o afacere uriaşa pentur stelişti, care l-au achiziţionat pe Vlad Chiricheş pentru doar 700.000 de euro de la Pandurii Tg. Jiu. Fotbalistul de 22 de ani ar fi al 3-lea fundaş central pe care Steaua l-ar pierde în această vară după ce a refuzat să prelungească contractele portughezului Geraldo Alves şi bulgarului Valentin Iliev. Cu banii însă  pe care i-ar primi pe Chiricheş, Steaua ar putea însă aduce alt nou apărător sau ar putea să îl repatrieze pe Dorin Goian, al cărei echipe actuale, Glasgow Rangers a intrat într-un impas în negocierile cu creditorii şi ar putea fi retrogradată în liga a 3-a scoţiană.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult