Acasa Sport-AutoSport Transferat de taximetrist!

Transferat de taximetrist!

scris de Ziua Veche
1 afisari

La 34 de ani, Ionut Lutu apucase sa colinde jumatate de glob si nimic nu parea sa-l mai ia prin surprindere. Dupa Turcia, Coreea sau Kazahstan, atacantul oltean a hotarat sa-si incerce norocul in aceasta vara pe un teritoriu inca neexplorat de fotbalistii romani: Iordania. Zis si facut. In urma cu doua saptamani, Lutu a plecat in Iordania pentru a semna cu echipa Al Jazeera o intelegere pe un sezon. Ajuns acolo, „Hagi” a avut surpriza neplacuta sa constate ca oficialii clubului nu s-au mai tinut de cuvant.


 

„Ma tot minteau cu semnatura si cu salariul si pana l-a urma mi-am luat lumea in cap. Le-am zis: ‘Mister, ma duc acasa! Good bye!’ Apoi am luat un taxi sa ma duca la aeroport. Pe drum, soferul avea limbarita! M-a descusut asa, babeste, cum puteam noi sa ne intelegem in engleza, si cand s-a lamurit, mi-a zis ca stie el un alt club care cauta jucatori si daca vreau sa merg acolo. Fratele meu, ce sa fac? M-am gandit si m-am razgandit! Era abia la pranz si eu aveam avion dupa miezul noptii. I-am zis: ‘Du-ma, my brother, unde stii tu!’. Si asa am ajuns la Shabab Al Ordon. Acolo m-au plimbat repede prin club, mi-au aratat Cupa Asiei castigata acum trei ani si m-au trimis pe teren. Mare bulan am avut! Antrenorul lor are un frate in Romania, face afaceri prin Brasov, asa ca omul stia romaneste! Mi-a zis ca are nevoie de jucatori si ca ma roaga sa nu ma supar daca ma baga pe teren pentru o proba de joc. Dupa 15 minute mi-a facut semn: ‘Gata, te oprim!’,  povesteste Lutu.

Cititi mai multe pe prosport.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult