Acasa Sport-AutoSport Tribunalul Bucureşti: Mărgăritescu şi Munteanu condamnaţi

Tribunalul Bucureşti: Mărgăritescu şi Munteanu condamnaţi

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

Printr-o decizie care poate fi atacată în recurs, foştii fotbalişti de la Dinamo, Mărgăritescu şi Munteanu au primit 3 şi respectiv 5 ani cu executare.

Andrei Margaristescu si Cristi Munteanu au fost condamnati

Joi, 26 aprilie, Tribunalul Bucureşti a pronunţat decizia în dosarul privind înşelăciuni cu maşini în care sunt implicaţi printre alţii foştii fotbalişti ai echipei Dinamo Andrei Mărgăritescu, care acum este legitimat la CS Mioveni şi Cristi Munteanu. Astfel, potrivit Mediafax, Andrei Mărgăritescu a primit 3 ani de închisoare cu executare pentru tăinuire, iar fostul portar Cristi Munteanu 5 ani pentru complicitate la tentativă de înşelăciune.

În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi fondatorul centrului medical Doris, Alexandru Magherescu la 7 ani de închisoare cu executare, Adrian Mihai Radu la 5 ani de închisoare şi soţia acestuia Bianca Radu la 2 ani sub supraveghere.Decizia Tribunalului Bucureşti poate fi atacată cu recurs de părţile implicate.

În urmă cu un an, în aprilie 2011, procurorii au început urmărirea penală a 9 persoane printre care şi fotbaliştii Andrei Mărgăritescu şi Cristi Munteanu, în cazul unor furturi de maşini de lux. Cei doi au fost acuzaţi de procurori că sunt “dobânditori de drept ai unei maşini furate”, despre care “aveau în mod clar cunoştinţa că face obiectul unei infracţiuni de furt”. Decizia în cazul lui Cristi Munteanu a fost mai dură şi pentru că după ce a ţinut o perioadă o maşina Audi A8 luată de la Magherescu, fostul portar a reuşit, să întocmească acte “în regulă” maşinii, pe care ulterior i-a vândut-o lui Andrei Mărgăritescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult