Acasa Sport-AutoSport Turneu Birmingham. Kristina Mladenovic – Simona Halep, scor 6-2, 0-6, 6-7 (live video)

Turneu Birmingham. Kristina Mladenovic – Simona Halep, scor 6-2, 0-6, 6-7 (live video)

scris de Z.V.
52 afisari

6-2, 0-6, 6-7 (4) SET şi MECI MLADENOVIC: Kristina Mladenovic se impune în tie-break cu 7-4 şi o învinge pe Simona Halep, în 3 seturi.

UPDATE 6-2, 0-6, 6-6: Simona serveşte bine, reuşeşte încă un as (cel de-al treilea din acest meci pentru sportiva noastră) şi îşi adjudecă lejer game-ul. Vom avea tie-break!

UPDATE 6-2, 0-6, 5-6: Mladenovic preia din nou conducerea în setul decisiv. Halep nu a reuşit să câştige decât un punct în acest game pe serviciul adversarei şi va servi din nou pentru a rămâne în meci.

UPDATE 6-2, 0-6, 5-5: Simona îşi câştigă serviciul, după un game echilibrat şi egalează situaţia la 5 în decisiv!

UPDATE 6-2, 0-6, 4-5 RE-BREAK HALEP: Simona profită de cea de-a doua minge de break avută şi duce scorul la 4-5. Sportiva noastră va servi pentru a rămâne în meci. Mladenovic a resimţit presiunea şi nu şi-a mai făcut jocul din ultimele game-uri pe propriul serviciu.

UPDATE 6-2, 0-6, 3-5 BREAK MLADENOVIC: Simona nu găseşte resurse pentru a lovi mingea devreme, comite mai multe erori neforţate şi îşi pierde serviciul. Mladenovic va servi pentru meci.

UPDATE 6-2, 0-6, 3-4: Adversara Simonei continuă să servească foarte bine şi să se deplaseze excelent în teren, dar şi sportiva noastră reuşeşte câteva lovituri de excepţie. Mladenovic îşi adjudecă game-ul la 30 şi conduce în decisiv.

UPDATE 6-2, 0-6, 3-3: Cele două sportive merg cap la cap în acest set. Simona egalează la 3 în setul decisiv. Se joacă de o oră şi 18 minute.

UPDATE 6-2, 0-6, 2-3: Mladenovic continuă să joace la un nivel foarte ridicat şi îşi adjudecă game-ul pe propriul serviciu.

UPDATE 6-2, 0-6, 2-2: Simona Halep câştigă game-ul la 0 şi egalează situaţia în decisiv: 2-2.

UPDATE 6-2, 0-6, 1-2: Mladenovic îşi face greu serviciul, după un game foarte disputat. Sportiva din Franţa conduce din nou în decisiv.

UPDATE 6-2, 0-6, 1-1: În sfârşit! Simona serveşte tare şi precis şi îşi adjudecă game-ul la 0. 1-1 în decisiv!

UPDATE 6-2, 0-6, 0-1: Mladenovic îşi fructifică avantajul serviciului şi câştigă la 0 primul game din setul decisiv. Simona a pierdut ultimele 7 game-uri la rând şi pare că nu se regăseşte!

UPDATE 6-2, 0-6 BREAK şi SET MLADENOVIC: Simona Halep salvează 3 mingi de break, de la 0-40, dar îşi pierde din nou serviciul, în cele din urmă, după o dublă greşeală. 1-1 la seturi!

UPDATE 6-2, 0-5: Halep nu se regăseşte şi pierde cel de-al cincilea game consecutiv. Doi aşi a reuşit Mladenovic în acest game.

UPDATE 6-2, 0-4 BREAK MLADENOVIC: Mladenovic continuă seria extraordinară şi reuşeşte un break alb.

UPDATE 6-2, 0-3: Mladenovic îşi creează avantaj cu serviciul, vine des la fileu şi închide repede punctele. Sportiva franceză câştigă cel de-al treilea game consecutiv în acest set.

UPDATE 6-2, 0-2 BREAK MLADENOVIC: Halep a salvat două mingi de break, însă Mladenovic a fructificat-o pe cea de-a treia şi s-a distanţat în setul al doilea.

UPDATE 6-2, 0-1: Mladenovic începe foarte decisă al doilea set şi îşi câştigă cu uşurinţă serviciul.

UPDATE 6-2 GAME şi SET HALEP! Simona îşi adjudecă primul set, după doar 27 de minute. Cu un serviciu puternic şi un forehand care a funcţionat aproape perfect, sportiva noastră şi-a adjudecat la pas prima manşă.

UPDATE 5-2 BREAK HALEP: Sportiva noastră a avut din nouă două mingi de break. Prima a fost salvată de Mladenovic, dar Halep a închis apoi game-ul, profitând de o eroare neforţată a adversarei, care a trimis în fileu dintr-o poziţie favorabilă.

UPDATE 4-2: Game alb reuşit de Simona Halep, care este în continuare foarte agresivă.

UPDATE 3-2: Mladenovic revine în joc, după 3 game-uri pierdute la rând. Mult mai atentă şi mai exactă, sportiva franceză nu i-a dat nicio şansă Simonei în acest game.

UPDATE 3-1: Simona Halep îşi fructifică avantajul serviciului fără prea mari emoţii. Mladenovic a câştigat, din nou, doar un singur punct în game-ul în care nu a servit.

UPDATE 2-1 BREAK HALEP: Simona Halep a jucat foarte agresiv pe serviciul adversarei, a avut două mingi de break şi a fructificat-o pe prima. 2-1 pentru sportiva noastră, care va servi pentru a se distanţa în primul set.

UPDATE 1-1: Simona Halep a cedat un singur punct pe propriul serviciu şi a egalat situaţia la game-uri.

UPDATE 0-1: Mladenovic a salvat o minge de break şi şi-a câştigat în cele din urmă serviciul.

UPDATE 14:30: A început partida. Kristina Mladenovic serveşte prima.

UPDATE 14:20: Cele două jucătoare au ieşit pe teren la încălzire.

Simona Halep va juca vineri şi la simplu şi la dublu în cadrul turneului de la Birmingham (Marea Britanie), dotat cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

Turneu Birmingham. Simona Halep - Kristina Mladenovic

Turneu Birmingham. Simona Halep – Kristina Mladenovic

Halep,  cap de serie numărul unu şi locul 3 WTA, o va întâlni pe Kristina Mladenovic (Franţa), locul 43 WTA, în jurul orei 15:00, pe Arena Centrală Ann Jones, în sferturile de finală ale probei de simplu.

Înaintea partidei lui Halep, de la ora 13:00, se va disputa întâlnirea dintre Carla Suarez Navarro (Spania), a treia favorită a competiţiei, şi Karolina Pliskova (Cehia), cap de serie numărul 6, din aceeaşi fază a competiţiei.

În ultimele două sferturi de finală, tot pe Arena Centrală Ann Jones, vor avea loc meciurile Katerina Siniakova (Cehia) – Angelique Kerber (Germania, favorită 4) şi Sabine Lisicki (Germania, favorită 8) – Daniela Hantuchova (Slovacia).

Halep va evolua vineri şi în proba de dublu. Simona şi partenera sa Heather Watson (Marea Britanie) vor întâlni, în sferturile de finală, perechea Yung-Jan Chan/Jie Zheng (Taiwan/China), meciul fiind al treilea pe terenul 1. Prima partidă de pe această arenă va începe la ora 15:00.

Partida dintre Simona Halep şi Kristina Mladenovic poate fi urmărită şi în format LIVE VIDEO STREAM aici sau aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult