Acasa Sport-AutoSport Turneu Roma. Daria Gavrilova – Simona Halep , scor 6-3, 4-6, 6-3

Turneu Roma. Daria Gavrilova – Simona Halep , scor 6-3, 4-6, 6-3

scris de Z.V.
22 afisari

Simona Halep, a șasea favorită, a fost învinsă de australianca de origine rusă Daria Gavrilova cu 6-3, 4-6, 6-3, miercuri, în runda a doua a turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.599.610 dolari.

Meciul a fost întrerupt de ploaie după primele două seturi, durata sa efectivă fiind de o oră și 58 de minute.

Halep (24 ani, 5 WTA) câștigase singura partidă de până acum cu Gavrilova (22 ani, 32 WTA), anul trecut, în turul al doilea la Indian Wells, cu 2-6, 6-1, 6-2.

Gavrilova a început mai bine meciul și a condus cu 3-1, dar Halep a reușit să revină și să egaleze, 3-3, dar apoi jucătoarea antrenată de Nicole Pratt a câștigat trei ghemuri la rând și și-a adjudecat primul set cu 6-3.

Simona a început cu dreptul actul al doilea, dar apoi Gavrilova a întors scorul (1-3). Halep a avut o reacție foarte bună și a reușit patru ghemuri consecutive, ajungând la 5-3. Gavrilova a replicat cu un break, dar Halep a câștigat setul (6-4) și a restabilit egalitatea.

După pauza provocată de ploaie, Halep a părut că se află la cârma jocului, a condus cu 1-0 și 2-1, dar Gavrilova a început să lovească tot mai bine și a întors scorul la 5-2 în favoarea sa. Halep a reușit un break, dar apoi Daria Gavrilova a încheiat setul (6-3) și meciul.

Halep a reușit 3 ași, dar a făcut și 4 duble greșeli. Gavrilova a comis 7 duble greșeli. Raportul a fost echilibrat la capitolul ”winners” (lovituri direct câștigătoare), 30-29 pentru jucătoarea de la Antipozi, și la erori neforțate, 33 Halep, 31 Gavrilova.

Simona Halep, care venea după titlul cucerit la Madrid, intrând direct în turul al doilea la Foro Italico, va primi pentru participare 12.645 euro și 60 puncte WTA. Anul trecut, Halep s-a oprit în semifinale la Roma, la fel ca și Gavrilova.

Daria Gavrilova, locul 32 WTA, o va întâlni pe Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 6 în turul al doilea al al turneului de la Roma.

Turneu Roma. Simona Halep - Daria Gavrilova

Turneu Roma. Simona Halep – Daria Gavrilova

Simona Halep și Daria Gavrilova s-au mai întâlnit o singură dată până acum, la Indian Wells, în 2015. Meciul a fost câștigat de Halep în trei seturi, scor 2-6, 6-1, 6-2.

Daria Gavrilova, 22 de ani, nu a câștigat până acum un turneu WTA la simplu. În acest moment, Gavrilova se află pe cel mai bun loc al carierei, numărul 32 WTA.
Simona Halep va juca împotriva Dariei Gavrilova miercuri, de la ora 18:00 pe Grand Stand. E al 4-lea meci al zilei programat pe acest teren.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult