Acasa Sport-AutoSport Turneu Wuhan. Simona Halep – Daria Kasatkina, scor 2-6, 1-6

Turneu Wuhan. Simona Halep – Daria Kasatkina, scor 2-6, 1-6

scris de Z.V.
16 afisari

Simona Halep, a doua favorită, a fost învinsă de rusoaica Daria Kasatkina cu 6-2, 6-1, marți, în runda a doua a turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.365.250 dolari.

Halep, care miercuri va împlini 26 de ani, a cedat după o oră și 13 minute de joc.

Românca a început foarte bine meciul și a făcut break la debut, dar apoi a pierdut următoarele patru ghemuri. Nici intervenția antrenorului Andrei Pavel nu a reușit să schimbe ceva în jocul Simonei, care a pierdut primul set cu 2-6.

Kasatkina a început cu dreptul actul secund, Halep a egalat, dar apoi rusoaica nu a mai putut fi oprită, câștigând setul cu 6-1.

Halep a avut probleme la serviciu în acest meci, procentajul fiind de 53% la primul serviciu și doar 11% la al doilea (2/18).

Kasatkina (20 ani, 31 WTA) a obținut prima sa victorie în fața Simonei, numărul doi mondial, după ce aceasta a învins-o anul trecut în turul al doilea la Miami, cu 6-3, 7-5, și anul acesta în turul al treilea la Roland Garros, cu 6-0, 7-5.

Halep, semifinalistă anul trecut la Wuhan, va primi pentru participare 14.265 dolari și 60 de puncte WTA. Pentru Simona a fost primul meci după ce a pierdut în runda inaugurală a turneului US Open, în fața altei rusoaice, Maria Șarapova.

Tot marți, Sorana Cîrstea a fost întrecută cu 6-3, 6-3 de chinezoaica Qiang Wang.

Simona Halep va evolua împotriva Dariei Kasatkina marţi dimineaţă, în jurul orei 10:30 (ora României).

Simona Halep - Daria Kasatkina

Simona Halep – Daria Kasatkina

Simona Halep – Daria Kasatkina. Partida e programată a treia pe Terenul Central şi va fi transmisă de Digi Sport 2.
Simona Halep – Daria Kasatkina. Şi Sorana Cîrstea va juca la simplu, în turul 1, în compania chinezoaicei Qiang Wang, locul 55 WTA, meciul fiind al doilea de pe terenul 1, în jurul orei 10.00. Meciul va fi în direct pe Digi Sport 2 până în momentul debutului partidei lui Halep, atunci când va fi mutat pe Digi Sport 3.

Simona Halep, a doua favorită, o va întâlni pe Daria Kasatkina în runda a doua a turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.365.250 dolari, după ce rusoaica a dispus luni de americanca Alison Riske, cu 6-1, 2-6, 6-3.

Halep ( 26 ani, 2 WTA) a câştigat ambele meciuri directe cu Kasatkina (20 ani, 32 WTA), anul trecut în turul al doilea la Miami, cu 6-3, 7-5, şi anul acesta în turul al treilea la Roland Garros, cu 6-0, 7-5.

Halep, care nu a mai jucat după ce a pierdut cu Maria Sharapova în primul tur al US Open, a fost semifinalistă la ediţia de anul trecut a turneului de al Wuhan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult