Acasa Sport-AutoSport Turneul ATP de la Sydney: Tecău şi Mirnyi în finală la dublu

Turneul ATP de la Sydney: Tecău şi Mirnyi în finală la dublu

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Horia Tecău şi belarusul Maximilian Mirnyi au un debut de excepţie în turneul ATP de debut, ajungând până în finală la Sydney.

Turneul ATP de la Sydney: Tecău şi Mirnîi în finală la dublu (foto:onlinesport.ro)

În semifinalele turneului dotat cu premii totale de 436.630 dolari, perechea Tecău/Mirnyi, cap de serie nr.4, i-a învins pe spaniolii David Marrero şi Fernando Verdasco în două seturi identice, scor 6-1, după un meci care s-a încheiat în 53 de minute, potrivit Agerpres. În ultimul act al probei, Tecău şi Mirnyi îi vor înfrunta gemenii americani Bob şi Mike Bryan (principalii favoriţi), care au trecut în semifinale de spaniolii Marcel Granollers/Marc Lopez (N. 3), cu 7-5, 6-3.

Tecău a concurat până în acest sezon alături de suedezul Robert Lindstedt, cu care a obţinut 10 din cele 13 competiţii câştigate la dublu în carieră, în timp Max Mirnyi a făcut echipă cu canadianul Daniel Nestor. În afară de cele 13 competiţii câştigate la dublu masculin, Horia a ieşit învingător în 2012 şi în proba de dublu mixt la Australian Open (cu Bethanie Mattek-Sands).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult