Acasa Sport-AutoSport Turneul Campioanelor: Presa internaționalǎ dupǎ finala Halep – Williams

Turneul Campioanelor: Presa internaționalǎ dupǎ finala Halep – Williams

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Presa internaționalǎ le-a lǎudat atȃt de Simona Halep, cȃt și pe Serena Williams dupǎ finala de duminicǎ, 26 octombrie, de la Turneul Campioanelor de la Singapore, punȃnd accentul pe revnirea de formǎ a sportivei din SUA.

Turneul Campioanelor: Presa internaționalǎ dupǎ finala Halep – Williams (foto:spynews.com)

Turneul Campioanelor: Presa internaționalǎ dupǎ finala Halep – Williams (foto:spynews.com)

Presa internaţională a notat, duminică, după finala Turneului Campioanelor, câştigată de Serena Williams în faţa Simonei Halep, că pentru americancă acest succes este o „răzbunare dulce” după eşecul din grupe în faţa româncei şi că pentru constănţeancă „fulgerul nu a putut lovi de două ori”. „Răzbunare atât de dulce pentru Serena Williams…”, a notat CNN.com. „La patru zile după ce a suferit o înfrângere umilitoare în faţa Simonei Halep, Serena Williams a răsturnat situaţia şi a câştigat pentru a cincea oară Turneul Campioanelor, printr-o victorie zdrobitoare – 6-3, 6-0″, menţionează televiziunea americanǎ.

Serena Williams se răzbună pe Halep şi câştigă pentru a treia oară consecutiv Turneul Campioanelor„, a scris agenţia France Presse. „Americanca Serena Williams a zdrobit-o cu 6-3, 6-0 pe românca Simona Halep în finală, luându-şi revanşa în faţa celei care i-a administrat miercuri cea mai severă înfrângere de după 1998″, a mai menționat AFP.

Site-ul oficial al Turneului Campioanelor notează de asemenea că Serena Williams s-a răzbunat în finală după înfrângerea suferită în grupe în faţa Simonei Halep. „La patru zile după ce a trăit una din cele mai severe înfrângeri din carieră, Serena Williams s-a răzbunat într-un mod spectaculos, zdrobind-o pe Simona Halep, 6-3, 6-0, în finala Turneului Campioanelor„, scrie wtafinals.com.

Astfel, wtatennis.com consideră că Williams a dominat-o pe Halep, la două zile după ce a suferit „o înfrângere devastatoare” în faţa româncei. „Numărul 1 mondial a câştigat Turneul Campioanelor pentru a cincea oară. (…) În plus, o orhidee a primit numele ei”. „Ea a jucat foarte bine, eu nu am avut nimic de pierdut. Am început să joc din ce în ce mai bine şi să-mi intre loviturile. Acum două zile am pierdut, ştiam că poate juca foarte bine. Am făcut tot ce a trebuit ca s-o înving. Sunt foarte fericită că am câştigat din nou. O felicit pe Simona, este minunat să vezi un sportiv ca ea”, a declarat Serena Williams dupǎ partidǎ, potrivit mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult