Acasa Sport-AutoSport Turneul Campioanelor: Simona Halep, învinsă de Ana Ivanovici

Turneul Campioanelor: Simona Halep, învinsă de Ana Ivanovici

scris de A.H.
21 afisari

UPDATE: Simona Halep a fost învinsă de Ana Ivanovici, în trei seturi, scor 7-6, 3-6, 6-3. Românca se califică de pe prima poziţie în semifinalele competiţiei de la Singapore.

Deși partida a fost adjudecata de jucătoarea din Serbia, in semifinale merg Halep si Serena Williams. Cele doua jucatoare au mari sanse sa reeediteze meciul din grupa, castigat la pas de romanca, in finala.

Ivanovici, care s-a impus în aproape două ore şi zece minute, a ratat calificarea în penultimul act al turneului, în ciuda victoriei obţinute. Ea trebuia să câştige partida cu Halep în două seturi pentru a se califica.

Setul obţinut de Halep, deja calificată înaintea meciurilor de vineri, îi permite astfel liderului mondial Serena Williams să-şi apere trofeul cucerit la ultimele două ediţii.

Turneul Campioanelor. Simona Halep și sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA, se întâlnesc, astăzi, de la ora 14.30. Meciul va stabili ierarhia finală a Grupei Roşii. 

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Ana Ivanovici (video live)

Turneul Campioanelor: Simona Halep – Ana Ivanovici (video live)

Simona Halep s-a calificat deja în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore. În această fază ajung doar ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă de patru jucătoare. Dacă va termina prima, atunci Halep va evolua împotriva ocupantei poziţiei secunde din Grupa Albă, în caz contrar va juca în faţa câştigătoarei.

În acest moment, Simona Halep este pe primul loc, cu setaveraj 4-0 şi 24-7 la game-uri câştigate, după două victorii. Serena Williams a urcat pe doi, după succesul cu Bouchard, având 4-2 la seturi şi 26-22 raportul game-urilor (2-1 la victorii-înfrângeri). Pe 3 se află Ana Ivanovic, cu o victorie şi un eşec, setaveraj 2-2 şi 20-16 la game-uri. Eugenie Bouchard ocupă ultima poziţie şi este eliminată din cursa pentru semifinale.

Sportiva noastră câştigă Grupa Roşie dacă îi ia cel puţin un set Anei Ivanovic, dar poate rămâne lider şi dacă pierde în două seturi. Practic, pentru a-şi asigura primul loc în grupă, Halep are nevoie de minimum 6 game-uri câştigate în disputa cu Ivanovic, dar nu într-un singur set.

Halep nu este prima româncă participantă la Turneul Campioanelor. Virginia Ruzici a fost prezentă la două ediţii ale Turneului Campioanelor, în 1977 şi 1978, fiind eliminată în ultimul tur.

URMĂREȘTE TRANSMISIUNEA LIVE A MECIULUI SIMONA HALEP – ANA IVANOVICI, ACCESÂND UNUL DINTRE LINKURILE VIDEO DE aici, aici și aici.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult