Acasa Sport-AutoSport Turneul Campioanelor. Simona Halep – Angelique Kerber, scor 4-6, 2-6

Turneul Campioanelor. Simona Halep – Angelique Kerber, scor 4-6, 2-6

scris de Z.V.
39 afisari

Simona Halep a fost învinsă de germanca Angelique Kerber, liderul mondial, cu 6-4, 6-2, marți, într-o partidă din Grupa Roșie a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep, locul 4 WTA, o va întâlni, marţi, de la ora 14:30, pe Angelique Kerber, locul 1 WTA, în etapa a doua a Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor.

Simona Halep - Angelique Kerber

Simona Halep – Angelique Kerber

Turneul Campioanelor. Simona Halep – Angelique Kerber. Simona Halep evoluează în Grupa Roșie la Turneul Campioanelor, alături de Angelique Kerber, Madison Keys și Dominika Cibulkova.

Turneul Campioanelor. Simona Halep – Angelique Kerber. În primul meci de la Turneul Campioanelor, Simona Halep a trecut de Madison Keys, locul 7 WTA, cu scorul de 6-2, 6-4.

Turneul Campioanelor. Simona Halep – Angelique Kerber. Halep participă pentru a treia oară la Turneul Campioanelor, după ce în 2014 a jucat finala cu Serena Williams, iar anul trecut nu a reușit să depășească faza grupelor.
Turneul Campioanelor. Simona Halep – Angelique Kerber. Halep o conduce la capitolul „directe” pe Kerber cu 4-3, dar Angelique este cea care s-a impus în 3 dintre dintre cele 4 partide disputate în 2016 (Fed Cup, Wimbledon, Cincinnati). Simo a câştigat duelul de la Montreal, dar şi cele de la Toronto (2015), Doha (2014) şi Saint-Raphael (2009).

Turneul Campioanelor. Simona Halep – Angelique Kerber. În celălalt meci al grupei se vor întâlni Madison Keys şi Dominika Cibulkova, cele două învinse de duminică.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult