Acasa Sport-AutoSport Turneul Campioanelor. Simona Halep s-a calificat în semifinale

Turneul Campioanelor. Simona Halep s-a calificat în semifinale

scris de C.S.
3 afisari

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, programate sâmbătă. Jucătoarea română o va întâlni, mâine, de la ora 14:30, pe sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA.

Simona Halep, în semifinalele Turneului Campioanelor.

Simona Halep, în semifinalele Turneului Campioanelor.

Meciul va stabili ierarhia finală a Grupei Roşii. În semifinale se califică ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă de patru jucătoare. Dacă va termina prima, atunci Halep va evolua împotriva ocupantei poziţiei secunde din Grupa Albă, în caz contrar va juca în faţa câştigătoarei.

Simona Halep a ajuns în semifinale, după ce în partida Serena Williams – Eugenie Bouchard, care se dispută la ora transmiterii acestei ştiri, canadianca a câştigat un ghem în faţa americancei.

Ea este a treia româncă participantă la Turneul Campioanelor. Virginia Ruzici a fost prezentă la două ediţii ale Turneului Campioanelor, în 1977 şi 1978, fiind eliminată în ultimul tur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult