Acasa Sport-AutoSport Turneul Campioanelor: Simona Halep – Serena Williams, scor 6-0, 6-2 (video)

Turneul Campioanelor: Simona Halep – Serena Williams, scor 6-0, 6-2 (video)

scris de Șt. C
35 afisari

UPDATE: Victorie istorică. Simona Halep a învins-o pe Serena Williams. Meciul s-a încheiat după numai două seturi și 65 de minute, scor 6-0, 6-2.

După ce au reușit să câștige meciurile de debut de la Turneul Campioanelor, Simona Halep și Serena Williams se vor afla față în față pe arena din Singapore, de la ora 11:00. 

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Serena Williams

Turneul Campioanelor: Simona Halep – Serena Williams

Serena Williams este deținătoarea trofeului, iar în prima zi a trecut de Ana Ivanovic, cu un dublu 6-4. De cealaltă parte, Simona Halep nu s-a lăsat mai prejos și a câștigat și ea partida inaugurală de la Turneul Campioanelor, în fața lui Eugenie Bouchard (6-2, 6-3 ).

Americanca a suferit o accidentare la genunchi în cadrul turneului de la Beijing, însă acum pare să își fi revenit și promite o confruntare pe cinste cu cea mai bună jucătoare din România:

„Mă simt bine acum, nu sunt la 100% din capacitate, dar am venit să mă bucur de turneu și mă pregătesc pentru fiecare meci în parte. Am avut doar câteva zile să mă antrenez, dar îmi propun să câștig fiecare meci. Simona este o jucătoare excelentă, are un an incredibil, este o grupă foarte grea”, a declarat ocupanta primului loc în lume, în cadrul unei conferințe de presă.

Va fi a patra întâlnire directă dintre Simona Halep și Serena Williams, însă cele două nu s-au duelat niciodată de când românca a pătruns între primele 10 de jucătoare din lume.

Halep a fost învinsă de fiecare dată în cele 3 meciuri anterioare, a reușit să „fure” un set în 2011, la Wimbledon, iar apoi în 2013 a cedat de fiecare dată în două acte. În ambele confruntări de anul trecut, Williams și-a trecut în cont câte un set la 0! Cu toate că rezultatele anterioare nu îi sunt favorabile, jucătoarea noastră nu este timorată înaintea partidei cu liderul WTA:

„Voi juca normal împotriva Serenei, voi încerca să mă bucur de meciul contra ei, pentru că nu am jucat în acest an. Este cea mai bună jucătoare din lume, nu am nimic de pierdut şi voi lupta pentru fiecare punct.”, a declarat Halep.

În cazul unui succes, Simona ar fi aproape sigură de calificarea în semifinalele de la Turneul Campioanelor, iar după rezultatele din prima zi din cealaltă grupă (înfrângerile Mariei Sharapova și Petrei Kvitova) ar avea șanse bune să termine sezonul pe podiumul WTA!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult