Acasa Sport-AutoSport Turneul Campionilor, dublu ATP: Tecău și Rojer în grupa A. Vezi adversarii!

Turneul Campionilor, dublu ATP: Tecău și Rojer în grupa A. Vezi adversarii!

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

La Turneul Campionilor de la Londra, perechea alcătuită din românul Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer va face parte din aceeași grupă, A, cu liderii mondiali, frații americani Bob și Mike Bryan.

Turneul Campionilor, dublu ATP: Tecău și Rojer în grupa A. Vezi adversarii! (foto:bucurestifm.ro)

Turneul Campionilor, dublu ATP: Tecău și Rojer în grupa A. Vezi adversarii! (foto:bucurestifm.ro)

Din grupa A mai fac parte perechile Alexander Peya(Austria)/Bruno Soares (Brazilia) și Lukasz Kubot (Polonia)/Robert Lindstedt (Suedia). Tecău și Rojer au fost învinși sâmbătă de frații Bryan în semifinalele turneului Masters de la Paris-Bercy, cei doi americani fiind și marii favoriți ai acestui turneu de final de an competițional. În grupa B vor evolua perechile Daniel Nestor (Canada)/ Nenad Zimonjic (Serbia), Ivan Dodig (Croația)/Marcelo Melo (Brazilia), Marcel Granollers/Marc Lopez (Spania) și Julien Benneteau/Roger Vasselin (Franța).

Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor fi prezenți pentru a treia oară în carieră la Turneul Campionilor, însă s-au calificat pentru prima dată ca pereche, după ce au câștigat opt titluri în 2014 și au pierdut o finală, potrvit Agerpres. Niciunul nu a reușit însă să treacă de faza grupelor la edițiile precedente. În 2011 și 2012, Tecău l-a avut ca partener pe Robert Lindstedt (Suedia).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult