Acasa Sport-AutoSport Turneul de la Indian Wells a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus

Turneul de la Indian Wells a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus

scris de Misu Andrei
63 afisari

Organizatorii au anunţat că turneul de tenis de la Indian Wells va fi amânat, după ce a fost confirmat un caz de coronavirus în Coachella Valley.

„Departamentul de Sănătate Publică din Riverside a declarat stare de urgenţă de sănătate publică în Coachella Valley, după ce a fost confirmat un caz de coronavirus. Ediţia din acest an al turneului BNP Paribas Open nu va avea loc deocamdată, din cauza ameninţărilor ridicate de coronavirus şi pentru siguranţa participanţilor şi spectatorilor evenimentului. Această decizie a fost luată în urma sfatului dat de Centrul de Control al Bolilor din Statul California”, au anunţat organizatorii turneului pe site-ul oficial.

Directorul Indian Wells, Tommy Haas, a anunţat că turneul poate fi organizat la o altă dată.

„Suntem foarte dezamăgiţi că turneul nu va avea loc, dar sănătatea şi siguranţa comunităţii locale, ale fanilor, ale jucătorilor, ale voluntarilor, ale sponsorilor, ale angajaţilor, ale vânzătorilor şi ale tuturor celor implicaţi în acest eveniment sunt de o mare importanţă. Suntem pregătiţi să organizăm turneul la o altă dată şi vom analiza opţiunile”, a spus Tommy Haas, directorul Indian Wells, potrivit bnpparibasopen.com.

Fanii care şi-au cumpărat bilete pentru Indian Wells pot cere returnarea sumei de bani sau garanţia unui bilet pentru ediţia următoare a turneului.

Simona Halep a anunţat săptămâna trecută că nu va participa la această ediţie a turneului Indian Wells din cauza unei accidentări la picior. Românca a câştigat ediţia din 2015 a turneului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult