Acasa Sport-AutoSport Turneul de la Wuhan. Simona Halep – Yaroslava Shvedova (live video)

Turneul de la Wuhan. Simona Halep – Yaroslava Shvedova (live video)

scris de Z.V.
30 afisari

Simona Halep (locul 5 în clasamentul mondial) va juca împotriva sportivei kazahe Yaroslava Shvedova (poziţia 41 WTA) în optimile de finală ale turneului de categorie Premier de la Wuhan, China, disputat pe suprafaţă dură şi dotat cu premii totale de 2.589.000 de dolari.

Simona Halep - Yaroslava Shvedova

Simona Halep – Yaroslava Shvedova

Marţi dimineaţă, Yaroslava Shvedova a învins-o pe italianca Roberta Vinci (locul 15 WTA), scor 7-5, 6-2, în turul secund al competiţiei. Shvedova participă pentru prima dată la Wuhan şi vine după rezultate foarte bune la Wimbledon (sferturi de finală) şi US Open (optimi de finală).

Va fi cea de-a doua confruntare directă între Simona Halep (25 de ani) şi Yaroslava Shvedova (29 de ani). În 2012, la Wimbledon, jucătoarea din Kazahstan câştiga cu scorul de 6-4, 6-2, pe iarbă.

Sportiva din România a beneficiat de un prim tur liber la Wuhan, iar în runda secundă a profitat de abandonul conaţionalei Irina Begu (locul 26 WTA), la scorul de 6-3, 2-0 pentru Halep. Dacă va trece de Yaroslava Shvedova, Simona Halep ar putea să o întâlnească pe Madison Keys (SUA, locul 9 WTA) în sferturi.

Turneul de la Wuhan. Meciul dintre Simona Halep si Yaroslava Shvedova poate fi urmarit video live stream aici sau aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult