Acasa Sport-AutoSport Turul Franţei – Remy Di Gregorio, arestat pentru dopaj

Turul Franţei – Remy Di Gregorio, arestat pentru dopaj

scris de Doru Dragomir
2 afisari

Echipa franceză Cofidis a anunţat marţi suspendarea imediată a rutierului său Remy Di Gregorio, participant în Turul ciclist al Franţei, arestat în cursul dimineţii într-o afacere de dopaj.

Remy Di Gregorio, retinut pentru dopaj

Acest caz izolat nu trebuie să pună în cauză participarea echipei în Turul Franţei şi penalizarea celor care nu au nimic să-şi reproşeze”, a adăugat Cofidis.

Marţi dimineaţă, poliţişti şi jandarmi din cadrul Oficiului francez de protecţie a mediului şi a sănătăţii publice au efectuat o descindere la hotelul echipei Cofidis, participantă la Turul ciclist al Franţei, la cererea unui judecător de instrucţie din Marsilia.

Cu această ocazie, oamenii legii l-au reţinut pe rutierul francez Remy Di Gregorio, în timp ce alţi doi bărbaţi au fost arestaţi la Marsilia, în cadrul unei presupuse afaceri de dopaj. Ancheta în acest caz a fost demarată încă de anul trecut, când Di Gregorio se afla sub contract cu echipa Astana.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult