Acasa Sport-AutoSport Turul Spaniei, rezultate etapa 11. Fabio Aru conduce

Turul Spaniei, rezultate etapa 11. Fabio Aru conduce

scris de C.S.
2 afisari

Turul Spaniei a ajuns la etapa cu numărul 11, câștigată de Fabio Aru. Aflat la prima victorie importantă într-unul dintre cele trei mari tururi de ciclism ale lumii, Aru a oprit cronometrul oficial la 3h și 41 minute, urmând să preia tricoul roșu de lider temporar al turului.

Turul Spaniei, rezultate etapa 11.

Turul Spaniei, rezultate etapa 11.

Coechipierul invingatorului, Nairo Quintana, nevoit sa abandoneze, alaturi de alti trei rutieri, resimtindu-se in urma cazaturii din urma cu o zi.

Aru a fost urmat la sase secunde de ocupantii locurilor 2, 4 si 1, la general, Alejandro Valverde Belmonto-Movistar, Joaquin Rodriguez Oliver-Katusa si Alberto Contador-Tinkoff Saxo. Care l-au depasit pe Robert Gesink-Belkin, plecat cu 1,3 kilometri inainte de sosirea la Santuario de San Miguel de Aralar. Diferenta dintre Contador si Valverde a ajuns la 20 de secunde, iar cea de al treilea clasat, Rigoberto Uran Uran-Omega Pharma QuickStep a crescut la 1,20 minute.

Urmeaza o etapa de 166,4 kilometri, care va porni de la Logrones si se va incheia in aceeasi localitate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult