Acasa Sport-AutoSport U.S. Open: Simona Halep a câștigat primul meci al turneului

U.S. Open: Simona Halep a câștigat primul meci al turneului

scris de C.S.
4 afisari

UPDATE: Simona Halep a câștigat, astăzi, meciul inaugural al ultimului turneu de Grand Slam al anului, U.S. Open. Românca a trecut de americanca Danielle Rose Collins, jucătoare fără loc WTA, în trei seturi, scor 6-7(2), 6-1, 6-2.

Un cec de 60.420 dolari și 100 puncte WTA sunt cele două cadouri pe care Halep și le-a făcut azi, odată cu trecerea în turul doi, unde o va întâlni pe câștigătoarea din meciul Maria-Teresa Torro-Flor (Spania) — Jana Cepelova (Slovacia).

Simona Halep deschide, azi de la ora 18:00, ora României, U.S. Open. Meciul inaugural, în care românca o va întâlni pe mai puțin experimentata Danielle Rose Collins, contează în lupta pentru prima poziție în ierarhia WTA.

U.S. Open: Simona Halep vs. Danielle Collins (live video).

U.S. Open: Simona Halep vs. Danielle Collins (live video).

Un eșec în meciul de debut al U.S. Open ar putea însemna pentru SIMONA HALEP retrogradarea de pe locul 2, pe locul 6, în clasamentul WTA.

Dacă va merge mai departe și va câștiga turneul U.S. Open, SIMONA HALEP va urca automat pe mult râvnita primă poziție în ierarhia WTA. Pentru ca visul Simonei să devină realitate, însă, Serena Williams (locul 1 WTA, în prezent) nu ar trebui să depășească faza optimilor de finală.

Simona Halep speră să ajungă cel puţin până în sferturile de finală ale turneului U.S. Open, declarându-se optimistă și încrezătoare în forma sa actuală. În sferturi, SIMONA HALEP s-ar putea întâlni cu adversara sa veșnic triumfătoare, Şarapova.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult