Acasa Sport-AutoSport Udrea explică de ce a fost huiduită după meciul lui Bute

Udrea explică de ce a fost huiduită după meciul lui Bute

scris de C.F.V.
10 afisari

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea a declarat duminică, într-o conferinţă de presă că ministerul a cheltuit 1,9 milioane de euro plus TVA, bani proveniţi din fonduri europene şi care nu puteau fi folosiţi în alt scop, cu organizarea galei în care a boxat Lucian Bute.

Elena UdreaReferitor la huiduielile publicului de la finalul meciului, când Lucian Bute a mulţumit Elenei Udrea pentru sprijinul acordat în organizarea galei de box în România, ministrul a replicat: „Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită”.

Sâmbătă seara, la finalul meciului, boxerul Lucian Bute a mulţumit Elenei Udrea pentru sprijinul acordat în organizarea galei de box în România, iar publicul a răspuns cu huiduieli, spre surprinderea campionului, care a declarat „Nu am venit în România pentru campanie politică, am venit pentru români”.

Boxerul Lucian Bute şi-a apărat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins, sîmbătă seara, pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.

Vezi aici cum a decurs meciul Bute-Mendy

1 comentariu

Shark 11-07-2011 - 04:23

un etern si sincer … ………………!!!!!!!!! sa vedem daca si acum ai sa mai afirmi ca au fost doi – trei nemultumiti !!!!!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult