Acasa Sport-AutoSport UEFA: Câştigătoarele cupelor din primele 6 campionate vor merge direct în grupele Europa League, din 2012

UEFA: Câştigătoarele cupelor din primele 6 campionate vor merge direct în grupele Europa League, din 2012

scris de Ziua Veche
0 afisari

UEFA a modificat, luni, regulamentul de desfăşurare a Europa League pentru ciclul 2012-2015 (începând cu sezonul 2012-2013), rezervând accesul direct în faza grupelor pentru câştigătoarele cupelor naţionale din primele 6 campionate de pe continent, cel mai bine clasate, informează Agerpres.


„A fost aprobată o nouă cale, care oferă acces direct în faza grupelor Europa League învingătorilor cupelor aparţinând la 6 federaţii cel mai bine clasate”, anunţă UEFA într-un comunicat la încheierea comitetului său executiv de la Minsk.

„Aceasta va avea un impact direct asupra procesului de calificări, trebuind făcute adaptări în lista de acces, pentru a introduce şi aceste schimbări”, precizează UEFA.

0 comentariu

jan dinu 01-09-2010 - 14:58

Pentr-o minah de parai
IO intru shi la – Versai –
De dau una mai groasa
Fac acolo chiar shi casa !

Shi de’mping shi niste – chent –
Devin maren’n Gorient
Ca acolo sus de tot
Pot face orice complot !!

M-a simt chiar ofensat
Cind sunt aratat bronzat
IO’s hinddoo- iuropean
Din trib mare – pamintean !

Neamu meu a suferit
Cind a fost pus la muncit
Acum e rindu vostru
S-a trageti tare’n capastru !!

JD-USA

Pribeagul 01-09-2010 - 16:44

nu inteleg (am o zi de groaza, nu inteleg nimic) de ce nu nu le ziceiti la tigani ceea ce sint: tigani. Tot ii dati inainte cu romi, romi, romi…. de parca ati supt tita de la Petre Roman. In timp ce v-a intarcat, v-a spalat creierul cu povestile lui nemuritroare de liberal din tata-n fiu?

Pricepeti odata: e jenant!

Asa desptepti, instruiti si… dragii tatii, cum sunteti, n-aveti si voi acolo un grup de initiativa,sa sa va duceti la dl prim-ministru Boc, specialist in drept si constitutional, sa intrati in normalitate si sa terminati cu atitudinea de gura-casca.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult