Acasa Sport-AutoSport UEFA Champions League: Borussia Dortmund – Arsenal, scor 2-0 (video)

UEFA Champions League: Borussia Dortmund – Arsenal, scor 2-0 (video)

scris de Z.V.
3 afisari

Borussia Dortmund a început perfect campania din Liga Campionilor, învingând cu 2-0, pe teren propriu, Arsenal, într-un meci pe care l-a controlat pe întreaga sa durată.

Borussia Dortmund s-a impus, cu 2-0, la capatul unui joc decis practic in doar patru minute. Italianul Ciro Immobile a deschis scorul in ultimul minut al primei reprize, iar Aubameyang a majorat pentru BVB la trei minute dupa pauza. Astfel, exista viata la Dortmund si in absenta golgeterului Robert Lewandowski, plecat in vara la rivala Bayern Munchen. 


Borussia Dortmund și Arsenal Londra se vor ȋntȃlni marți, 16 septembrie, de la ora 21:45, ȋn derby-ul grupei D și al serii primeri etape din UEFA Champions League 2014/2015.

dortmund arsenal

UEFA Champions League: Borussia Dortmund vs Arsenal

Borussia Dortmund vine la aceastǎ ȋntȃlnire dupa ce a reușit sǎ obținǎ o nouǎ victorie ȋn Bundesliga sȃmbǎtǎ cȃnd a jucat acasǎ contra celor de la Freiburg ȋn fata cǎrora s-au impus cu 3-1. „Galben-negrii” au suferit deja o primǎ ȋnfrangere acasǎ ȋn acest sezon cȃnd au pierdut ȋn fața celor de la Bayer Leverkusen cu scorul de 2-0. Un alt lucru ȋngrijorǎtor pentru Borussia Dortmund este cǎ au primit gol ȋn toate cele 3 etape din Bundesliga disputate pȃnǎ ȋn prezent.

Arsenal se deplaseazeǎ ȋn Germania cu speranța de a repeta performanța de anul trecut cȃnd s-au impus aici cu scorul de 1-0. Ȋn ultima etapǎ de campionat, Arsenal Londra a obținut o remizǎ ȋn partida jucatǎ acasǎ contra celor de la Manchester City . Ȋn ultimele 3 deplasǎri efectuate Arsenal nu a cȃștigat nici o partida incluzȃnd aici deplasǎrile la Besiktas , Everton și Leicester .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult