Acasa Sport-AutoSport UEFA Champions League, grupa A: Atletico Madrid – Juventus, scor 1-0 (video)

UEFA Champions League, grupa A: Atletico Madrid – Juventus, scor 1-0 (video)

scris de Z.V.
1 afisari

Arda Turan este primul jucător care îi dă gol lui Buffon în acest sezon. Portarul a fost învins în meciul Atletico Madrid – Juventus, din Grupa A a Ligii Campionilor, în minutul 75. A fost primul gol încasat de italian după 630 de minute.

Meciul serii de miercuri, 1 octombrie, din UEFA Champions League, este partida din grupa A dintre Atletico Madrid și Juventus, cu ȋncepere de la ora 21:45.

UEFA Champions League, grupa A: Atletico Madrid vs Juventus

UEFA Champions League, grupa A: Atletico Madrid vs Juventus

Finalista UEFA Champions League de sezonul trecut, Atletico Madrid a debutat ȋn mod surprinzǎtor cu un eșec, scor 2-3, la Olympiakos ȋn grupa A, dar pare sǎ ȋși fii revenit ȋn campionatul Spaniei unde a cȃștigat convingǎtor, scor 4-0 cu Sevilla. Sezonul trecut de Champions League, Atletico a obtinut 5 victorii si un rezultat de egalitate pe teren propriu, astfel cǎ misiunea italienilor nu se anunțǎ deloc una facilǎ, ȋn pofida formei nu tocmai idealǎ a madrilenilor.

Juventus a avut ceva emoții ȋn prima etapǎ a grupelor, trecȃnd, ȋn cele din urmǎ, pe teren propriu, de Malmo, scor 2-0. Juventus nu a primit niciun gol ȋn cele 6 partide oficiale din acest sezon. Din ultimele 4 deplasari din Liga Campionilor ȋnsa, “Bǎtrȃna Doamnǎ” nu a obținut nicio victorie, suferind 3 ȋnfrȃngeri.

Atlético Madrid vs Juventus 1-0 Full Highlights… by imidzs24lmno

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult