Acasa Sport-AutoSport UEFA Champions League, grupa D: Arsenal – Borussia Dortmund, scor 2-0 (video)

UEFA Champions League, grupa D: Arsenal – Borussia Dortmund, scor 2-0 (video)

scris de Z.V.
0 afisari

Arsenal Londra și-a asigurat prezența în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, după ce a dispus cu 2-0 de Borussia Dortmund, pe Emirates Stadium.

Cel mai așteptat meci al serii de miercuri, 26 noiembrie, din UEFA Champions League, va avea loc la Londra, unde Arsenal va întâlni Borussia Dortmund într-o partidă cu începere la ora 21:45.

UEFA Champions League, grupa D: Arsenal - Borussia Dortmund (live video)

UEFA Champions League, grupa D: Arsenal vs Borussia Dortmund

Arsenal are de luat o revanșă după eșecul din tur, scor 0-2, mai ales că o victorie le-ar asigura britanicilor matematic calificarea în faza optimilor. Chiar și un egal le-ar asigura gazdelor în proporție de 99% calificarea, Arsenal având deja 7 puncte după 4 meciuri disputate din grupa D. Londonezii traversează totuși o perioadă dificilă, mai ales in Premier League, acolo unde au pierdut  ultimele două partide disputate și se află în afara locurilor de cupe europene.

În campionatul intern Borussia Dortmund se zbate în zona retrogradării, dar în Champions League echipa merge ceas, având patru victorii după tot atâtea partide. În ediția precedentă a Ligii Campionilor cele două au fost adversare tot în faza grupelor, fiecare câștigând câte o partidă pe terenul celeilalte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult