Acasa Sport-AutoSport UEFA Champions League, grupa H: Manchester United – CFR Cluj,scor 0-1 (video)

UEFA Champions League, grupa H: Manchester United – CFR Cluj,scor 0-1 (video)

scris de Z.V.
8 afisari

CFR  a reuşit o victorie de senzaţie, 1-0 cu Manchester United, miercuri seara,  în Grupa H a Ligii Campionilor la fotbal, dar nu a reuşit calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Meciul din ultima etapa a grupei H din UEFA Champions din sezonul 2012/2013 dintre Manchester United şi CFR Cluj, va începe miercuri, 5 decembrie, de la ora 21:45.

UEFA Champions League, grupa H: Manchester United vs CFR Cluj

CFR Cluj poate deveni prima echipă din România care să obţină calificarea în fazele superioare ale Ligii Campionilor în cazul unui succes pe „Teatrul viselor” din Manchester şi a unui rezultat favorabil la Braga în partida dintre echipa locală Sporting şi Galatasaray. Deşi şansele de calificare sunt destul de mici, clujenii nu au nimic de pierdut în această partidă, ei fiind deja calificaţi în premieră pentru faza şaisprezecimilor în Europa League şi trebuie să speră în două rezultate favorabile în această seară.

Manchester United s-a calificat după doar 4 partide jucate în această grupa H, jucând cu rezervele meciul cu Galatasary din ultima etapă din Champions League, pierdut scor 0-1. Sir Alex Ferguson va merge pe mâna tinerilor şi în această  partidă, sporing şansele de victorie ale celor de la CFR Cluj, însă chiar şi rezervele englezilor sunt mai bine cotate decât jucătorii titulari ai românilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS