Acasa Sport-AutoSport UEFA Champions League, optimile de finală – Vezi ce au decis sorţii

UEFA Champions League, optimile de finală – Vezi ce au decis sorţii

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Joi, 20 decembrie a avut loc la Nyon tragerea la sorţi pentru optimile de finală ale celei mai prestigioase competiţii inter-cluburi, UEFA Champions League.

UEFA Champions League, optimile de finală – Tragerea la sorti

Faza optimilor din UEFA Champions League vine cu două dueluri de tradiţie şi alte câteva partide interesante. Dintre acestea cele mai aşteptate sunt duelurile AC Milan – FC Barcelona, Arsenal Londra – FC Bayern Munchen şi Real Madrid – Manchester United. Formaţia lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk a avut ghinion la această tragere la sorţi, având de dat piept cu campionii Germaniei de la Borussia Dortmund, care a terminat în faţa lui Real Madrid în grupe.

Finala UEFA Champions League se va disputa pe 25 mai 2013 în semn de recunoaştere pentru cei 150 de ani de la înfiinţarea Federaţiei de fotbal engleze. Tot astăzi, de la ora 15, la Nyon, îşi vor afla adversarele din şaisprezecimile Europa League Steaua şi CFR Cluj.

UEFA Champions League – faza optimilor de finală

Galatasaray Istanbul – Schalke 04

Celtic Glasgow –  Juventus Torino

Arsenal Londra – FC Bayern Munchen

Şahtior Doneţk – Borussia Dortmund

AC Milan – FC Barcelona

Real Madrid – Manchester United

Valencia CF – Paris Saint-Germain

Malaga – FC Porto

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult