Acasa Sport-AutoSport UEFA Europa League, grupa D: Astra Giurgiu – Celtic Glasgow, scor 1-1 (video)

UEFA Europa League, grupa D: Astra Giurgiu – Celtic Glasgow, scor 1-1 (video)

scris de Z.V.
7 afisari

Astra Giurgiu și Celtic Glasgow au terminat la egalitate, 1-1, joi seara, pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, în Grupa D a competiției de fotbal Europa League.

Astra Giurgiu și Celtic Glasgow se vor întâlni joi, 6 noiembrie, de la ora 20:00, pentru o partidă contând pentru etapa a 4-a din grupele UEFA Europa League.

UEFA Europa League, grupa D: Astra Giurgiu vs Celtic Glasgow

UEFA Europa League, grupa D: Astra Giurgiu vs Celtic Glasgow

Astra Giurgiu a pierdut meciul disputat în Scoţia cu Celtic Galsgow cu scorul de 2-1 şi este practic eliminată din Europa League. Oleg Protasov a obţinut în acest weekend primul succes pe banca tehnică a giurgiuvenilor, 2-1 cu Cehlăul. A fost o victorie de moral pentru giurgiuveni, care, astfel au ieşit oarecum din criză, fiind la 2 puncte de CFR.

Celtic a câştigat până acum 7 puncte în meciurile din grupă, fiind aproape de o calificare împreună cu ausrtiecii din Salzburg. Scoţienii vor veni la Giurgiu să câştige, pentru a scăpa de emoţii în ultimile două jocuri cu Salzburg şi Zagreb. Echipa lui Ronny Deila are un moral bun pentru că a câştigat meciul din campionat cu Inverness, scor 1-0, fiind la 2 puncte de lidera FC Dundee United.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult