Acasa Sport-AutoSport UEFA Europa League, grupa D: Celtic Glasgow – Astra Giurgiu, scor 2-1

UEFA Europa League, grupa D: Celtic Glasgow – Astra Giurgiu, scor 2-1

scris de Z.V.
2 afisari

UPDATE: Celtic – Astra, scor final 2-1. Giurgiuvenii, la a treia infrangere in Europa. Scotienii sunt pe primul loc al grupei, cu 7 puncte.

Dupa o prima repriza in care Astra a avut cele mai mari ocazii, scotienii au profitat si au marcat doua goluri in 6 minute (Scepovici 73′ si Johansen 79′). Enache a redus din diferenta, minutul 81′, dar prea tarziu.

Astra Giurgiu se va deplasa la Glasgow pentru meciul cu Celtic, contȃnd pentru grupa D din Europa League, partidǎ ce va ȋncepe de la ora 22:05.

UEFA Europa League, grupa D: Celtic Glasgow vs Astra Giurgiu

UEFA Europa League, grupa D: Celtic Glasgow vs Astra Giurgiu

Celtic Glasgow – Astra Giurgiu va fi un meci dezechilibrat din multe puncte de vedere, scoţienii fiind un brand atât în ţara lor cât şi în Europa, în timp ce românii nu au o tradiţie pe nici unul dintre aceste planuri. Echipa antrenată de Ronny Deila are 4 puncte după meciurile cu FC Red Bull Salzburg şi Dinamo Zagreb, în timp ce cea antrenată ȋn prezent de Oleg Protasov nu are niciun punct.

Scoţienii au de partea lor tradiţia, experienţa europeană, bugetul şi în special suporterii. Ei vor aborda jocul cu Astra doar la victorie, având ca obiectiv să câştige Grupa D. Românii trec printr-o perioadă foarte slabă, fiind fără victorie în ultimile 3 etape de campionat, eliminaţi şi din Cupa României, având şi 2 înfrângeri în Grupa D.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult