Acasa Sport-AutoSport UEFA: România, văzută ca una din marile absente de la Euro 2012

UEFA: România, văzută ca una din marile absente de la Euro 2012

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Oficialul UEFA responsabil cu Euro 2012, Martin Kallen, a anunţat că e nevoie de 24 de echipe la Campionatele Europene să fie prezente toate marile echipe ale continentului.

Martile Kallen vede Romania ca una dintre marile echipe absente de la EURO 2012 (foto:euro2012.news.212.ua)

După ce la începutul săptămânii, preşedintele UEFA, Michel Platini, a luat apărarea turneelor cu 24 de echipe, responsabilul UEFA cu Euro 2012, Martin Kallen a adăugat, conform Agerpres, că extinderea turneului final la 24 de echipe “nu va dilua calitatea turneelor finale, în schimb va permite unor naţiuni importante ale fotbalului să fie prezente”. Acesta a numit în rândul marilor echipe absente de la acest turneu final Elveţia, România, Bulgaria, Slovenia, Norvegia şi Lituania. Totodată, Martin Kallen şi-a adus aminte de scoţieni şi de suporterii acestora care “creează o atmosferă extraordinară”, precizând că speră sa vadă la turneul european din Franţa din 2016, toate acest echipe.

Oficialul UEFA a anunţat că se aşteaptă de la Euro 2012 să genereze venituri de circa 1,345 de miliarde de euro, care ar fi mai mici decât cele din 2008 cu 6 miliarde de euro, cauza principală fiind considerată criza din ultimii ani. Cu toate acestea, Martin Kallen a anunţat că locurile goale de la unele meciuri ale campionatului european se datorează faptului că unii fani n-au mai putut sau n-au vrut să vină la meciuri, toate biletele meciurilor disputate până acum fiind vândute.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult