Acasa Sport-AutoSport “Ultima impresie conteaza” in CFR Cluj – AS Roma

“Ultima impresie conteaza” in CFR Cluj – AS Roma

scris de Ziua Veche
0 afisari

CFR Cluj joacă, miercuri, ultimul meci din grupele Ligii Campionilor împotriva celor de la AS Roma. Dacă românii nu mai au nici măcar şanse teoretice să ajungă în primăvara europeană, italienilor le este de ajuns şi un rezultat de egalitate pentru calificare.

„Problema noastră la meciul cu CFR este că adversarii nu mai au nimic de pierdut, de aceea e un meci greu. Nu mizăm pe jocul rezultatelor, nu mă interesează ce face Basel. Noi am venit în România să batem, doar asta mă interesează. Am adus la Cluj-Napoca nişte campioni, trebuie să batem”, a declarat antrenorul celor de la As Roma, Claudio Ranieri.

Alin Minteuan, aflat la primul meci ca antrenor principal al clujenilor în Liga Campionilor, a spus: „Contează ultima impresie, jucăm acasă şi trebuie să scoatem cel puţin un punct. E un meci de Champions League, te vede o lume întreagă, toţi trebuie să fie motivaţi, e o partidă foarte importantă. Formaţia mea trebuie să aibă acelaşi spirit ca în 2008 pe ‘Olimpico’. Dacă va fi aşa, sigur vom scoate un rezultat bun. Trebuie să ne autodepăşim”.

Meciul de la Cluj va începe la ora 21.45 şi va fi televizat de TVR 1.

Clasamentul grupei E

1. FC Bayern Munchen 12 pct

2. AS Roma                         9 pct

3. FC Basel 1893               6 pct

4. CFR 1907 Cluj              3 pct

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult