Acasa Sport-AutoSport Ultimele mişcări de la Steaua

Ultimele mişcări de la Steaua

scris de R. C.P.
3 afisari

Sorin Cîrţu va reveni marţi în ţară după vacanţa petrecută în Spania, fiind aşteptatde Gigi Becali pentru a parafa contractul cu Steaua.

Sorin Cirtu preia SteauaLăcătuş, Nagy şi Edi Iordănescu au plecat luni de la Steaua.

Mihai Stoica a vrut să îşi dea şi el demisia, a fost „întors” de suporteri, însă azi va discuta din nou cu patronul Becali, scrie ProSport.

Managerul este decis să nu mai continue dacă Sorin Cîrţu va prelua banca tehnică a roş-albaştrilor. Mai ales că acesta este recomandat de Victor Piţurcă şi mai ales că există posibilitatea ca Piţi să revină din vară la echipă!


2 comentarii

Bibi 08-03-2011 - 21:34

A venit la Steaua un „apucat ” poate se intelege mai bine cu „berbecul „de Becali ! Nu cred ca face nici 2 mere coapte acolo ,Steaua a avut antrenori mai buni decat apucatul asta de Cartu .Sa aiba grija cei care se ingrijesc de stadion sa puna copertina si placi laterale la banca de rezerve din otel .Poate ca atunci cand il apuca pandaliile pe domn antrnor sa simta ceva durere cand da cu piciorul sau capul ! Pacat de Steaua ,pe mana unui berbec si a unui apucat !

Florin Kovacs 09-03-2011 - 10:13

Singurul care trebuia sa se puna in genunchi si sa-si ceara iertare e Becali dupa aia sa vanda clubul ca si cei de la dinamo si rapid. Echipele astea au mers din inertie cu multe multe smecherii dar cum e cu legea fizica se pare ca se opresc din inertie.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult