Acasa Sport-AutoSport Un capac de wc drept coroana pentru Zlatan Ibrahimovic

Un capac de wc drept coroana pentru Zlatan Ibrahimovic

scris de Misu Andrei
154 Afisari

Zlatan Ibrahimvovic (38 de ani) s-a transformat rapid dintr-un erou într-un personaj urât de toți fanii lui Malmo. Decizia atacantului de a deveni coproprietar la un club rival, Hammarby, i-a înfuriat la culme pe suporterii grupării de la care fotbalistul a plecat în fotbalul mare. 

Statuia și casa lui Zlatan Ibrahimovic, vandalizate de fanii lui Malmo

Fanii lui Malmo au vandalizat statuia lui Zlatan Ibrahimovicdar și casa acestuia din capitala Suediei, Stockholm. Suporterii au desenat pe ușă un „Iuda”, aluzie clară la trădarea pe care o face Zlatan. În plus, o parte din exteriorul casei sale a fost stropită cu acid, iar susbtanța s-a scurs prin curte.

Unul dintre suporteri, prezentat la televiziunile din suedia drept „Karl”, a explicat de ce a pus un capac de WC pe statuia lui Zlatan Ibrahimovic. Interviul a fost preluat și prezentat și de cei de la ESPN.

„Cred că el (n.r. Zlatan) este un gunoi, dacă trebuie să fiu sincer până la capăt. În ultima vreme a spus numai tâmpenii, lucruri pe care le consider absolut nebunești. În ciuda acestor lucruri, a fost apărat. Iar acum ce face? Se duce la Hammarby. Eu văd asta ca pe o mare trădare.

Nu trebuie să uiți niciodată de unde ai plecat, asta spune el de obicei. Dar chiar el a făcut asta. Cred că este o trădare înfiorătoare”, a spus Karl.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult