Acasa Sport-AutoSport Un erou de la Sevilla a încercat să se sinucidă

Un erou de la Sevilla a încercat să se sinucidă

scris de Ziua Veche
3 afisari

Lucian Bălan, câştigător al Cupei Campionilor cu Steaua în 1986, a încercat să se sinucidă, fiind internat la Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei. Fostul fotbalist a înghiţit un pumn de medicamente în combinaţie cu alcool. Din fericire, a fost găsit la timp şi transportat la spital, potrivit eMaramures.ro.


Lucian Bălan a cheltuit, după ce s-a lăsat de fotbal, toţi banii pe băutură şi cazinouri, a fost părăsit de familie, a strâns datorii imense şi a rămas fără casă. Victor Piţurcă i-a oferit un post de antrenor la o grupă de copii şi juniori ai Stelei, dar Bălan a venit beat la antrenament şi, după plecarea lui Piţurcă, Becali l-a dat afară.

Bălan a declarat pentru gsp.ro că a fost foarte afectat de plecarea de la Steaua „Foarte, foarte mult. Au vrut să scape de noi ca de nişte cârpe pline cu mizerie. Am avut unele probleme la Steaua după plecarea lui Victor Piţurcă. Nu vreau să vorbesc acum cu păcat, nu vreau să atac pe nimeni, dar nu mă simt deloc bine”, spunea Lucian Bălan, potrivit Realitaea.net.

0 comentariu

RODU AURELIAN 01-09-2010 - 07:26

Pacatosenia ta,nu stiai
Ca bataia e din rai,
Buna pentru indreptare
Cand canonul e prea amre.
La Petrescu mergi direct
Baga-i limba in urechi
Ca un bun crestin ce esti
Treba sa te spovedesti

oblioo 01-09-2010 - 16:15

Cata bataie mi-ai mai dat !! Si imi spuneai:” Eu te-am facut, eu te omor. ” Mai ales cand chiuleam de la scoala. N-ai fost crestina cu mine…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult