Acasa Sport-AutoSport Un nou sezon ȋn Spania. Torje ȋmprumutat la Espanyol Barcelona

Un nou sezon ȋn Spania. Torje ȋmprumutat la Espanyol Barcelona

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Mijlocaşul român Gabriel Torje a fost împrumutat de clubul italian de fotbal Udinese la formaţia Espanyol Barceona pentru sezon 2013-2014.

Un nou sezon ȋn Spania. Torje ȋmprumutat la Espanyol Barcelona

Gabriel Torje a fost cedat sub formă de împrumut până la sfârşitul sezonului în curs, după ce în stagiunea precedentă Udinese l-a împrumutat la altă formaţie spaniolă Granada CF, pentru care jucătorul a disputat 34 de partide şi a marcat 3 goluri. Torje, care va purta la Espanyol tricoul cu numărul 25, este convocat la echipa naţională pentru meciurile cu Ungaria (6 septembrie) şi Turcia (10 septembrie), din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Gabi Torje s-a născut la Timişoara, pe 22 noiembrie, 1989, şi a fost transferat la Udinese în 2011, de la Dinamo.  Conform Agerpres, la Espanyol au mai jucat şi alţi fotbalişti români de-a lungul timpului, Costel Gâlcă, Florin Răducioiu, Cătălin Munteanu, Claudiu Răducanu, dar şi Alex Maxim şi portarul Dinu Moldovan (ambii la Espanyol B).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult