Acasa Sport-AutoSport UPDATE: CFR Cluj a castigat Supercupa Romaniei

UPDATE: CFR Cluj a castigat Supercupa Romaniei

scris de Ziua Veche
1 afisari

UPDATE: CFR Cluj a castigat, duminica, Supercupa Romaniei la fotbal, dupa ce a invins pe Unirea Urziceni cu scorul de 2-0 la loviturile de departajare (2-2 dupa prelungiri), la Cluj-Napoca, pe stadionul ”Dr. Constantin Radulescu”.

 

Cele doua formatii au fost pe rand la conducere, prin golurile marcate de Dominique Kivuvu (12) si Ciprian Deac (105+2) pentru clujeni, respectiv, Dominique Kivuvu (53, autogol) si Laurentiu Marinescu (97) pentru ialomiteni, dar la loviturile de departajare clujenii au fost mai concentrati si au ratat mai putin. Piccolo si Emil Dica au transformat, iar CFR a cucerit primul trofeu al sezonului.

Cele doua formatii au reeditat editia de anul trecut, cand Unirea venea din postura de campioana, iar CFR din cea a detinatoarei Cupei Romaniei. CFR s-a impus si atunci la loviturile de departajare, cu scorul de 3-2 (1-1 dupa prelungiri).

 

——————————————-

Supercupa Romaniei la fotbal, care opune de obicei castigatoarele campionatului si Cupei Romaniei, programeaza duminica 18 iulie, de la ora 20,30, la Cluj-Napoca, editia a XII-a, de data aceasta intre campioana CFR Cluj si vicecampioana Unirea Urziceni, informeaza Agerpres. Cele doua formatii reediteaza editia de anul trecut, cand Unirea venea din postura de campioana, iar CFR din cea a detinatoarei Cupei Romaniei.

Prima editie a Supercupei a avut loc in anul 1994, cand Steaua a trecut de Gloria Bistrita cu scorul de 1-0. Steaua Bucuresti a castigat cinci trofee, dintre care primele trei consecutiv. Rapid are in palmares trei trofee, in vreme ce Dinamo doar unul.

Cinci editii nu s-au desfasurat, Steaua reusind eventul in 1996 si 1997, Dinamo in 2000 si 2004, iar CFR Cluj in 2008.

0 comentariu

urbos 26-08-2010 - 22:20

Limbisti mici, agitati si slinosi, nu va faceti iluzii, PDL-ul vostru imputit impreuna cu canalia nationala careia ii lingeti cu nesat dosul de betiv, nu vor fi salvati de PNL oricat ati visa la asta, slugilor.

jan dinu 26-08-2010 - 23:38

Shi sa-l vad pe Crin …cu frunza de maslin ..
Cind se pupa cu Boc …shi intra direct in troc ??!!
Shi apoi vii shi TU …
Cintind …avarammmuuuu..-:)))
JD-USA

urbos 27-08-2010 - 01:33

L-am intors pe dos ca prea va place sa ma mirositi pe la cur.

pepe 29-08-2010 - 07:09

ANTONESCULE TE-AI UMPLUT DE CACAO CU DECLARATIILE TALE , E CEVA CE NU STI TU , ITI SCAPA CEVA …

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult