Acasa Sport-AutoSport Unirea – Zenit, in turul trei preliminar al UCL. Vezi si cu cine joaca Dinamo si FC Timisoara in preliminariile Ligii Europa

Unirea – Zenit, in turul trei preliminar al UCL. Vezi si cu cine joaca Dinamo si FC Timisoara in preliminariile Ligii Europa

scris de Ziua Veche
2 afisari

Unirea Urziceni va intalni formatia rusa Zenit Sankt Petersburg, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, conform tragerii la sorti de vineri de la Nyon.


Ialomitenii vor juca meciul tur pe teren propriu, pe 27-28 iulie, in timp ce returul se va disputa pe 3-4 august.

FC Timisoara va intalni invingatoarea dublei manse dintre Myllykosken Pallo-47 (Finlanda) – UE Sant Julia (Andorra), in turul trei preliminar al Ligii Europa.

Dinamo Bucuresti va juca impotriva croatilor de la Hajduk Split, in turul trei preliminar al Ligii Europa, daca reuseste sa ajunga in aceasta faza a competitiei in urma dublei manse cu Olimpia Balti. In meciul tur, disputat joi seara, Dinamo a imvins Olimpia, in deplasare, scor 2-0, returul urmand sa se dispute saptamana viitoare la Bucuresti.

Prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa va avea loc pe 29 iulie, in timp ce mansa secunda este programata pe 4 august.

0 comentariu

afara 26-08-2010 - 15:09

Vrem detalii, baaa, nu generalitati. ce-nseamna aia „infractiuni de abuz in serviciu” ? S-au regulat cu secretarele, au ciordit, au dat tzepe, s-au folosit de sistem? Pe numaratelea. S ani se spuna exact ce-au facut javrele astea. Erau pnl-isti, psd-isti, pdl-isti, curisti, spp-isti, …? ce mama dracului erau? Dati, ba, stiri complete, nu panarame dintr-astea de birfe.

Pribeagul 26-08-2010 - 16:11

„Concret, în 11 aprilie 2005, SC ICIM SA Arad a cumpărat din Germania, şase automotoare cu remorcă pe care, la data de 17 august 2005, le-a vândut către SC Activ Invest SRL pentru suma de 689.248 lei.

În 26 octombrie 2005, SC Activ Invest SRL a revândut cele şase automotoare cu remorcă la SC Remarul 16 Februarie SA Cluj-Napoca, la preţul total de 2.670.838 lei.

În 21 octombrie 2005, înainte chiar de a încheia contractul de cumpărare de la SC Activ Invest, societatea Remarul 16 Februarie a vândut cele şase automotoare către Societatea Naţională de Transport Feroviar „CFR Călători” la un preţ total de 7.497.000 lei, sumă care a şi fost plătită de cea din urma societate în perioada 1 noiembrie – 2 decembrie 2005.

La baza stabilirii acestui preţ au stat presupusele reparaţii şi modernizări aduse automotoarelor de societatea Remarul 16 Februarie. La data tranzacţiei însă, societatea Remarul 16 Februarie nu deţinea certificatele necesare pentru desfăşurarea activităţilor de modernizare şi comercializare a automotoarelor şi nu avea nici calitatea de furnizor feroviar.

Nu numai că SC Activ Invest SRL nu a efectuat niciun fel de reparaţie la cele şase automotoare, ci aceste vehicule nici măcar nu au ajuns la SC Activ Invest SRL, ele fiind transportate direct de la SC ICIM SA Arad la societatea Remarul 16 Februarie. Reiese că SC Activ Invest SRL a fost interpusă fictiv în circuitul operaţiunilor de revânzare cu singurul scop de a se majora preţul vehiculelor faţă de valoarea comercială reală a acestora.”

Nicolaiciuc o fi ajuns in tara?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult