Acasa Sport-AutoSport Universitatea Cluj – Steaua 1-2

Universitatea Cluj – Steaua 1-2

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

Steaua a reusit sa castige prima partida oficiala in noul mandat al lui Victor Piturca, invingand cu 2-1 pe nou-promovata Universitatea Cluj. Dupa un inceput cu stangul al ros-albastrilor, Nicolita si compania au reusit sa revina de la 0-1 si sa obtina maxim de puncte, prin golurile lui Dorel Stoica si Bogdan Stancu, scrie Hotnews.

 

Emeghara l-a faultat in careu pe Acosta in minutul al optulea al partidei, iar Claudiu Niculescu a pus gazdele in avantaj, transformand lovitura de la 11 metri. Steaua a revenit insa si a preluat controlul partidei. Elevii lui Victor Piturca au egalat prin Dorel Stoica, in minutul 44. Fostul jucator al Universitatii Craiova a trimis cu capul in poarta, dupa o centrare din lovitura libera a lui Nicolita. Bogdan Stancu a adus victoria Stelei in minutul 72, impingand in poarta o centrare a lui Tanase.

0 comentariu

Cazaciok 28-08-2010 - 16:24

Polonia a Cazut sub oamenii Moscovei

Polonia coteste spre indulcirea cu Moscova? Cat de convenabil a fost
accidentul si moartea fostului presedinte polonez Kaczynsky pentru Moscova, dupa cum se intoarce situatia. Sincer, daca nu ar fi fost doar un accident aviatic, sigur ar meritat inventat un asemenea accident de catre Moscova pentru a netezi calea agentilor sa-i spre putere si continuarea planului Glassnost.:))
Putin l-a assasinat pe fostul presedinte polonez pentru a deschide calea partizanilor sa-i spere putetre si modificarea balantei de putere in zona pentru a pregati revenirea Rusiei ca cel mai puternic jucator in zona si acum prin robinetul de gaz caspic, jucatorul puternic in toata Europa, in toti anii astia infiltrata de spionii sovietici din est spre vest prin cooptarea in UE. Toate tarile „cedate” de Rusia in 89 au fost doar caii troieni bagati in UE. Polonia e doar un exemplu. Iar acum rusii se intorc revigorati de petrol si gaz. Gorbaciov nu era un sovietic prost ci unul foarte iscusit si veninos. Acum va musca iar. Vom rezista veninului?
1989 pentru cunoscatori:
http://www.rufon.org/forum/index.php?topic=817.0

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult