Acasa Sport-AutoSport Universitatea Craiova scoasă din fotbal de ziua lui Adrian Păunescu (Imn Video)

Universitatea Craiova scoasă din fotbal de ziua lui Adrian Păunescu (Imn Video)

scris de R. C.P.
9 afisari

Adrian Păunescu a fost preşedinte de onoare al Universităţii şia decedat în 5 noiembrie 2010. Miercuri, când Universitatea Craiova a fost dezafiliată de FRF, Adrian Păunescu ar fi împlinit pe 20 iulie 68 de ani.

paunescu_craiova_fotbalAdrian Păunescu a scris versurile unuia dintre cele mai frumoase imnuri din fotbalul românesc, „Oltenia, eterna Terra Nova„, pentru Universitatea Craiova. Acum, „Campioana unei mari iubiri„, aşa cum tot el a botezat-o, este scoasă din fotbalul românesc chiar în ziua în care poetul ar fi trebuit să îşi aniverseze ziua de naştere.

Rodion Cămătaru, una dintre mariile glorii ale Universităţii, este extrem de supărat pentru situaţia la care s-a ajuns şi l-a criticat în termeni duri pe Adrian Mititelu: „Un singur om este responsabil de situaţia creată, Adrian Mititelu. Omul este bolnav, este maladie la Craiova, el a luat decizii proaste după decizii proaste. Situaţia este critică în momentul de faţă, sper ca Adunarea Generală să nu ratifice cererea Comitetului Executiv al FRF. Nu se poate face o altă echipă deoarece în caz de dezafiliere trebuie pornit de la zero. Va fi imposibil de construit o altă echipă la Craiova peste identitatea celei care încă există”.

Victor Piţurcă spune că aceasta era singura modalitate prin care Ştiinţa putea scăpa de patronul Adrian Mititelu.

„Vestea tristă e şi retrogradarea Timişoarei, şi a Craiovei, dar asta s-a întâmplat numai din cauza patronilor. Iată că au fost dezafiliaţi, iar eu o să merg în instanţă pentru a recupera banii de la ei. Pentru mine e un mare dezavantaj, îmi pare rău pentru Craiova, dar probabil numai aşa puteam scăpa de Mititelu. Dacă mi se va oferi clubul în contul datoriei pe care o are Mititelu la mine, eu voi oferi echipa de fotbal Primăriei. Mititelu a pierdut acum jucătorii, care vor deveni liberi de contract”, a spus Victor Piţurcă la gsptv.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult