Acasa Sport-AutoSport US Open 2013: Halep calificatǎ ȋn turul III, Cȋrstea și Dulgheru eliminate

US Open 2013: Halep calificatǎ ȋn turul III, Cȋrstea și Dulgheru eliminate

scris de Laurentiu Banches
1.075 Afisari

Simona Halep este singura romȃncǎ rǎmasǎ ȋn ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, Sorana Cȋrstea și Alexandra Dulgheru fiind eliminate ȋn turul al II-lea.

US Open 2013: Halep calificatǎ ȋn turul III, Cȋrstea și Dulgheru eliminate

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (cap de serie 21) îşi continuă sezonul excelent, calificându-se joi în turul 3 al US Open, cea mai bună reuşită a ei într-o competiţie de Mare Şlem, după ce a învins-o cu 6-2, 6-1 pe croata Donna Vekic. Pentru această reuşită, Halep, numărul 19 mondial, şi-a asigurat 160 puncte WTA şi un cec de 93.000 dolari, potrivit Agerpres.

Sorana Cîrstea, cap de serie nr. 19 al US Open a fost învinsă surprinzător de japoneza Kurumi Nara, cu 7-5, 6-1, joi, în manşa secundă a competiţiei găzduite de Arenele Flushing Meadows din New York. Cîrstea a cedat după o oră şi 24 de minute în faţa unei nipone venite din calificări şi care în primul tur a trecut cu 6-2, 6-2 de Alexandra Cadanţu.  Alexandra Dulgheru a fost învinsă de sârboaica Ana Ivanovic (N. 13), cu 6-2, 6-1.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult