Acasa Sport-AutoSport US Open 2013: Halep calificatǎ ȋn turul III, Cȋrstea și Dulgheru eliminate

US Open 2013: Halep calificatǎ ȋn turul III, Cȋrstea și Dulgheru eliminate

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Simona Halep este singura romȃncǎ rǎmasǎ ȋn ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, Sorana Cȋrstea și Alexandra Dulgheru fiind eliminate ȋn turul al II-lea.

US Open 2013: Halep calificatǎ ȋn turul III, Cȋrstea și Dulgheru eliminate

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (cap de serie 21) îşi continuă sezonul excelent, calificându-se joi în turul 3 al US Open, cea mai bună reuşită a ei într-o competiţie de Mare Şlem, după ce a învins-o cu 6-2, 6-1 pe croata Donna Vekic. Pentru această reuşită, Halep, numărul 19 mondial, şi-a asigurat 160 puncte WTA şi un cec de 93.000 dolari, potrivit Agerpres.

Sorana Cîrstea, cap de serie nr. 19 al US Open a fost învinsă surprinzător de japoneza Kurumi Nara, cu 7-5, 6-1, joi, în manşa secundă a competiţiei găzduite de Arenele Flushing Meadows din New York. Cîrstea a cedat după o oră şi 24 de minute în faţa unei nipone venite din calificări şi care în primul tur a trecut cu 6-2, 6-2 de Alexandra Cadanţu.  Alexandra Dulgheru a fost învinsă de sârboaica Ana Ivanovic (N. 13), cu 6-2, 6-1.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult