Acasa Sport-AutoSport US Open 2014: Dulgheru și Begu eliminate ȋn turul al II-lea

US Open 2014: Dulgheru și Begu eliminate ȋn turul al II-lea

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Ȋn prima zi a partidelor din turul al II-lea de la US Open, doar Simona Halep a reușit sǎ iasǎ victorioasǎ pentru Romȃnia, Alexandra Dulgheru și Irina Camelia Begu fiind eliminate.

US Open 2014: Dulgheru și Begu eliminate ȋn turul al II-lea

US Open 2014: Dulgheru și Begu eliminate ȋn turul al II-lea

Alexandra Dulgheru s-a oprit în turul secund în proba de simplu a US Open, fiind învinsă de favorita 5 Maria Sharapova (Rusia), cu 4-6, 6-3, 6-2, dar după unul dintre cele mai frumoase meciuri de până acum, care a durat peste 2 ore și 38 de minute.  Jucătoarea româncă (locul 93 WTA) a început excelent partida cu Sharapova, câștigând primul set, după 53 de minute de joc, a rezistat eroic în al doilea set (54′), după care a fost nevoită să ceară o pauză medicală, cu cârcei la ambele picioare, iar ȋn cele Alexandra Dulgheru a trebuit să se recunoască învinsă ȋn cel de-al treilea set.

Irina Camelia Begu s-a oprit și ea în turul al II-lea al probei de simplu la US Open, fiind învinsă miercuri de italianca Roberta Vinci, cap de serie N. 28, în trei seturi, 2-6, 6-4, 6-1. Partida a durat 1 oră și 48 de minute. Begu (locul 73 WTA) ca și Dulgheru, rămâne cu 100 puncte WTA și 60.420 dolari pentru accederea în turul secund la US Open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult