Acasa Sport-AutoSport US Open, finala: Serena Williams vs. Caroline Wozniacki (live video)

US Open, finala: Serena Williams vs. Caroline Wozniacki (live video)

scris de C.S.
7 afisari

US Open 2014, MAREA FINALĂ. Serena Williams, numărul unu mondial, o va întâlni în drumul spre cel de-al patrulea trofeu US Open pe daneza Caroline Wozniacki, ajunsă în finală după abandonul lui Peng Shuai. Azi, de la ora 23:30, ora Romaniei.

US Open finala: Serena Williams vs Caroline Wozniacki -video

US Open finala: Serena Williams vs Caroline Wozniacki -video

Serena Williams este pentru a 8-a oară în finală la US Open. A câştigat turneul în 1999, 2002, 2008, 2012 şi 2013, pierzând finalele din 2001 şi 2011. Caroline Wozniacki este pentru a doua oară în finală. A mai jucat în 2009, când a fost învinsă de Kim Clijsters.

Serena Williams a câștigat 17 titluri de Mare Șlem iar o victorie în această finală ar duce-o la egalitate cu Martina Navratilova și Chris Evert. Margaret Court conduce în această ierarhie, cu 24 de trofee, australianca fiind urmată de Steffi Graf (22) și Helen Willis Moody (19).

Caroline Wozniacki a reușit să o învingă o singură dată pe Serena Williams, asta deși cele două s-au întâlnit de 9 ori până acum. Succesul jucătoarei din Danemarca a venit în 2012, în sferturile de finală de la Miami.

VEZI VIDEO LIVE in limba engleza aici, aici și aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult