Acasa Sport-AutoSport Vama, dat afara de la LPF

Vama, dat afara de la LPF

scris de Ziua Veche
2 afisari

Dinu Gheorghe, preşedintele clubului de fotbal Rapid, a fost dat afară vineri din sala în care se desfăşuară Adunarea Generală a LPF. „E suspendat”, a explicat Mitică Dragomir.


Sosit la lucrările Adunării Generale, Dinu Gheorghe, preşedintele Rapidului, a fost dat afară pe motiv că e suspendat de Comisia de Disciplină. „Aşa se întâmplă când nu ai prieteni pe la LPF şi FRF!”, a spus Dinu Gheorghe, care habar nu avea că e suspendat, transmite evz.ro.

„Nu ştiu cu ce am greşit, probabil pentru că sunt la Rapid. Deocamdată nu mi-a fost motivată sancţiunea pe care am primit-o, aşa că aştept şi eu să văd de ce am fost suspendat. În mod sigur Rapid va avea de suferit, dar ne-am obişnuit cu asta”, a comentat Dinu Vamă.

„Dinu Gheorghe nu ştie regulamentul. E normal ca dacă e suspendat nu are voie să participe la Adunarea Generală şi nu are cum să reprezinte clubul Rapid. Am cerut chiar eu voie Adunării Generale să îl lăsam să participe, dar normal că nu s-a putut pentru că astfel încălcam regulamentul. El s-a enervat şi a plecat nervos”, a povestit Mitică Dragomir, şeful Ligii I.

 

0 comentariu

***** 02-09-2010 - 13:04

Fondul clasei si celelalte cheltuili de care vorbiti sunt de cand lumea. Nu aceste cheltuieli ne sperie pe noi, ci faptul ca s-ar putea ca marionetele care conduc tara acum, sa desfiinteze gratuitatea invatamantului superior la facultatile de stat. Se fac presiuni din exteriorul tarii, in acest sens. Ar fi o tragedie pentru copiii dotati intelectual si muncitori, care nu au bani pentru taxe si care chiar si acum nu se pot duce la facultati mai serioase (din Bucuresti), pentru ca ii costa foarte mult cazarea, transportul si masa. Fiul meu a fost invitat la ICHB (Liceul International de Informatica din Bucuresti), scutindu-l de taxa de 3500 euro, dar n-am putul nici asa sa-l trimit acolo, pentru ca nu aveam de unde sa-i dau 1500 euro, cat necesitau cheltuielile cu transportul, manualele, cazarea si masa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult