Acasa Sport-AutoSport Varianta la Piti: Iordanescu-Hagi-Dumitrescu

Varianta la Piti: Iordanescu-Hagi-Dumitrescu

scris de Ziua Veche
2 afisari

Anghel Iordanescu este foarte aproape de a prelua functia de presedinte al Stelei. Astfel, dupa vizita pe care Becali i-a facut-o ieri la Breaza, „Generalul” pare 100% convins sa accepte oferta patronului gruparii din Ghencea, scrie Prosport.


Iordanescu a exclus din start varianta de a antrena echipa, insa a conditionat revenirea sa la Steaua de un singur factor: sa primeasca mana libera in alegerea staff-ului cu care va lucra. Gheorghe Hagi, Ilie Dumitrescu, Tudorel Stoica si Basarab Panduru fac parte din „garda Generalului”.

Daca in privinta ultimilor 3 lucrurile par clare, singurul de care depinde succesul acestei initiative este chiar „Regele”. Acesta nu a dat inca un raspuns, insa este asteptat sa o faca cat de curand. „Cheia” intregului plan gandit de Iordanescu se afla la Hagi. in cazul in care raspunsul acestuia va fi negativ, nici Iordanescu nu va ajunge la Steaua, deoarece nu doreste sa lucreze cu un alt antrenor.

In cazul unui raspuns afirmativ, „Generalul” ar putea fi prezentat chiar maine in noua postura. Iodanescu ar avea si sprijinul Ministerului Apararii, fiind stiuta prietenia cu Gabriel Oprea, acest lucru putand fi benefic pentru Gigi Becali pentru a putea folosi in continuare baza de pregatire din Ghencea fara probleme.

Citeste mai mult aici.

0 comentariu

caramache 28-08-2010 - 21:38

Ce faci Grosane? Calci pre urmele maistrului Nickey Manolunesco corespondent futbolistic peste hotare pe ale platitorilor de bir parale? Sau ai vrea si tu pe Sena, dar nu te mai vrea balena ca creiasi prea mult in apartament de umplusi cu bale al treizesiunulea arondisment?

Viorica Ianc 29-08-2010 - 08:55

mielilor”

Nu pot crede ca toti mieii astia sunt…ca
si Hristos !
In comparatie pentru TACERE !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult