Acasa Sport-AutoSport Vettel castiga Formula 1

Vettel castiga Formula 1

scris de Ziua Veche
4 afisari

Pilotul german Sebastian Vettel (Red Bull) a câştigat, pentru prima oară în carieră, Campionatul Mondial de Formula 1, după ce s-a impus în ultima cursă a sezonului, Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi.
Vettel a fost urmat la Abu Dhabi de Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), Jenson Button (McLaren-Mercedes), Nico Rosberg (Mercedes), Robert Kubica (Renault), Vitali Petrov (Renault), Fernando Alonso (Ferrari), Mark Webber (Red Bull), Jaime Alguersuari (Toro Rosso-Ferrari) şi Felipe Massa (Ferrari).

În clasamentul general, Vettel, cu 256 puncte, i-a devansat pe spaniolul Fernando Alonso (Ferrari) – (252 puncte) şi pe australianul Mark Webber (Red Bull) – (242 puncte).

0 comentariu

Europeanuul 02-09-2010 - 13:40

cel putin atita timp cat institutia condusa de Dl Isarescu nu trece la o relaxare puternica a politicii monetare. Dobinzile sunt inca exagerat de mari la ora actuala.

http://bnr.ro/Indicatori-de-politica-monetara-1744.aspx
http://bnr.ro/Rata-dobanzii-de-referinta-1746.aspx

Iacov 02-09-2010 - 13:59

Incepusi serviciul ? Esti in tura a 2-a ?

Arcturus 02-09-2010 - 14:33

Ba malahie imputita de Calugar mori ba vierme.O mai regulkezi pe cateaua aiai de ma-ta in gura ba kakat imputut?Sa ma kak in gura ta de onanist regurgitat.Mai bien cateaua aia de ma-ta te kaka la kanal ba otrepa in loc sa te fete ba scursoare raioasa.Mori ba nu mai face umbra pamantului degeaba.Te bag in pisda matii de onanist ratat

Isarescu 02-09-2010 - 15:40

Domnule Europeanuul, daca dumneata ca expert in finannte si economie de piata ti-ai cheltui macar 1% din energie si timp asupra celor care au pouterea de a descuraja investitiile in Romania , m-as simti mai bine.
Domnule Europeranuul, dta impusti mesagerul de vesti.Eu nu am nici o putere LEGISLATIVA de a impune taxe regulatii, viniete , salarii minime si alte piedici impotriva investitiile precum POLITICIENII din Romania.
Eu iti sugerez amical sa iti arunci macar un ochi asupra muntilor de hartii si taxelor oneroase pe care politicienii le impun celor care doresc sa investeasca in Romania.
Cu putina stima si fara respect, Isarescu.

Europeanuul 02-09-2010 - 19:36

Calugare,tura a doua o incepe curva aia de ma-ta,ba lepra.

Europeanuul 02-09-2010 - 21:28

posteaza cu nickul tau, daca ai ceva de postat.

Europeanuul 02-09-2010 - 21:53

E adevarat ca politica fiscala, masurile draconice de austeritate, lipsa unor reforme (i.e. liberalizarea pietelor) lasa de dorit, sunt contraproductive.

Dar efectele politicii monetare pe timp de criza sunt si ele cel putin la fel de contraproductive. O mare parte din suma unei investitii este finantata (in cele mai multe cazuri valoarea creditelor depasteste procentajul de 50%). Dobinzile, la rindul lor intra in componenta conturilor de cheltuieli, ia din acest punct de vedere Romania nu este cometitiva, se afla pe ultimul loc!

http://ec.europa.eu/enterprise/policies/finance/data/enterprise-finance-index/figures-ms/loans/index_en.htm

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult