Acasa Sport-AutoSport Vezi aici cum arăta ospătarul sârb după ce l-a bătut Mutu

Vezi aici cum arăta ospătarul sârb după ce l-a bătut Mutu

scris de Ziua Veche
3 afisari

Site-ul firenzeviola.it a publicat fotografiile cu ospătarul bătut de Adrian Mutu. Conform declaraţiilor emise de medici, sârbul Racaj Berat a suferit o ruptură de piramidă nazală şi va avea nevoie de aproximativ 25 de zile de spitalizare. Pentru gestul său, Mutu riscă până la 3 ani de închisoare.

Ospătarul susţine că a fost aşteptat la ieşirea din clubul Full Up, unde Mutu şi-a petrecut noapte şi a început să-l lovească. Iniţial, Berat credea că Mutu îşi va cere scuze, însă a avut parte de o surpriză neplăcută: „Credeam că-şi va cere scuze, deşi Mutu nu-şi cere scuze niciodată”. Varianta fotbalistului este însă alta.

 

 

 

Mutu susţine că a fost ameninţat de Berat că „va avea soarta româncei ucise la Roma”. Internaţionalul român şi-a cerut marti scuze public pentru incidentele în care a fost implicat, scrie prosport.ro.

 

0 comentariu

ion 02-09-2010 - 05:02

In ultimii 20 de ani uniformele si insemnele purtate de militari s-au schimbat de cateva ori.Asta da reforma in armata.Daca privim la alte armate din Europa(poloneza ,maghiara,germana,rusa,franceza,engleza),uniforma de oras a ramas neschimbata,semn al continuitatii si tra ditiilor militare.Dl. Oprea ca intendant altceva nu stie ce sa faca cu armata,prin urmare schmba uniforma.In plina criza economica si financiara,procesul va dura,vom fi im situatia sa se repete o gluma care circula inainte de ’89:cel mai dificil pentru spioni era sa se lamureasca asupra uniformei armatei romane.

Rasputin 02-09-2010 - 11:34

…la altceva nu se pricepe.
Ce…armament?… Ce tehnică…???

Cornel 02-09-2010 - 12:12

Ca sa cumperi armament iti trebuie multi bani. De unde sa-i ia, de la ce aduc capsunarii in tara ? Astia sunt directionati spre afacerile politicienilor. Industria noastra, care producea de cateva ori mai ieftin decat ce se ia din import, la acelasi nivel de calitate, a fost data jos.

IZVORANU 03-09-2010 - 04:22

Pe langa inzestrarea de armament si tehnica a armatei, si echiparea trupei este necesara, mai ales ca aceasta categorie de militari voluntari reprezinta aproximativ 40% din cadrele armatei, nu aveau o tinuta de oras conforma cu norma de inzestrare. Ministrul Oprea a reusit in primavara sa modifice legea 384/2006, prelungind limita de varsta in armata a acestor militari voluntari, iar acum participa la prezentarea noii tinute de oras a acestora, pe care o vor avea pe carnetul de echipare din 2011. Tot respectul pentru armata romana.

nik 03-09-2010 - 06:01

santem vai de mama noastra nu avem bani de mancare si schimbam tinutele la ce ca tot militari vechi sant in ele mai reduceti din colonei generali ca multi iau solde foarte mari si degeaba nu fac decat afaceri protejati de haina militara

anton 22-09-2010 - 11:00

Ce firma se mai afla in spatele acestor schimbari???? Si asa, acum sunt mai multe modele de tinuta militara in uz, ce mai conteaza una???

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS