Acasa Sport-AutoSport Victor Pițurcă nu mai pleacă de la Națională

Victor Pițurcă nu mai pleacă de la Națională

scris de C.S.
225 Afisari

Victor Pițurcă nu va mai părăsi fotoliul de tehnician al echipei naționale de fotbal. Gruparea saudită Al Ittihad și-a retras oferta, refuzând să achite clauza de reziliere a contractului cu FRF.

Pițurcă rămâne la Națională.

Pițurcă rămâne la Națională.

Conducerea clubului Al Ittihad a încercat, mai multe zile, să obţină serviciile antrenorului Victor Piţurcă. Selecţionerul are contract cu Federaţia Română de Fotbal până la 30 noiembrie 2016 şi, conform înţelegerii cu FRF, valoarea despăgubirii pe care ar fi trebuit să o achite forului în cazul rezilierii unilaterale a contractului său de muncă în acest moment se ridica la 1,4 milioane de euro.

Victor Piţurcă a negociat, marţi şi miercuri, cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, care a acceptat ruperea contractului în schimbul sumei de un milion de euro, dar clubul saudit era de acord să plătească doar 400.000 de euro.

După discuţiile de marţi, FRF a dat publicităţii un comunicat în care a precizat că doreşte să continue colaborarea cu Victor Piţurcă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS